-
רוסלנה רודינה מפתיעה ב-300 אלף שקל: מי הזוכה המאושר?השחקן עופר חיון, הזמין לאחרונה רכב חדש מרצדס A קלאס 2022, בצבע אפור מט, שעולה לא פחות מ-300 אלף שקלים. אבל חיון לא האמין למראה עיניו כאשר הגיע לאסוף את הרכב החדש שלו, מי שהעניקה לו אותו הייתה לא אחרת מאשר הדוגמנית ואשת העסקים רוסלנה רודינה, שמשמשת יחד עם חיון כפרזנטוריות של יבואנית הרכב גזפרו
-
גרושתו של אייל גולן נשאלה על פדופילים - כך היא הגיבהדניאל גרינברג, גרושתו של אייל גולן שנמצא לפני עימות במשטרה בגין פרשת "משחקי חברה", נשאלה האם היא לא חוששת לחשוף את ילדיה ברשתות החברתיות עם כל הפדופילים שמסתובבים שם, וענתה: "הפדופילים למיניהם לא מנהלים אותי כי סכנה קיימת בכל מקום וכמעט בכל דבר היום לצערי"
-
אזהרה לתיירים הישראלים בטורקיה: נקטו באמצעי זהירות מוגבריםהמל"ל בהמלצות לישראלים השוהים בטורקיה: יש לשמור על ערנות מוגברת במקומות ציבוריים, להישמע להנחיות כוחות הביטחון המקומיים ולנקוט באמצעי זהירות מוגברים. להרחבה, ראו באתר המטה לביטחון לאומי. כמו כן, הנחייה שיצאה אמש - להישאר בחדר המלון - כבר אינה תקפה.


