-
פאולה רוזנברג מודאגת: "מרוצה מהחיים, אבל זה חלחל לאט לאט"המגישה התייחסה באינסטגרם לקשרים עם אנשים: "זה נכון לא רק בעולם הווירטואלי, אפשר ליישם את המסקנה הזאת גם במציאות: מותר ואפילו רצוי לפעמים לנתק קשרים עם אנשים שהם יותר מדי מוצלחים עבורנו, נחמדים ככל שיהיו. לא חייבים להמשיך להתאמץ להתגבר ולהתמודד כל הזמן, לפעמים זה קשה מדי"
-
אינסטגרם מביאה שדרוג חדש לישראל: הילדים שלכם נכנסו לצרה?הורים יוכלו לשלוח לילדיהם בקשת גישה לבקרה על החשבון או לאשר הזמנה שיקבלו מהילדים שלהם. ההורים יוכלו לראות כמה זמן הצעירים גולשים באינסטגרם, להגדיר מגבלות זמנים, לראות את רשימת העוקבים והנעקבים, וכן לקבל מידע נוסף במקרים בהם בני הנוער מדווחים על חשבון או פוסט פוגעני
-
אלמוג בוקר בדרך לחטוף תביעה? "זו בריונות ושתלטנות"דניאל עמרם טוען כי יתבע את כתב חדשות 13 בגין שימוש בסרטון המכות בקריית גת ללא אישורו: "התעלם באופן מופגן מבקשות חוזרות ונשנות גם בוואצפ האישי שלו וגם בטוויטר. זו בריונות, זה שתלטנות של ה״מפורסם והחזק יותר״ אי לכך מכתב יישלח אליו, להתעלם ממני אתה יכול אבל לא מבית המשפט יקירי"


