-
קלמן ליבסקינד בתרחיש אימים: זה מה שיקרה אם נתניהו יירצחקלמן ליבסקינד התייחס לשתיקה הרועמת שחלה סביב קריאות ההסתה נגד ראש הממשלה. קלמן ליבסקינד מתח ביקורת חריפה על התקשורת הישראלית, נשיא המדינה, היועמ"שית וחברי האופוזיציה: "שתיקה מחרישת אוזניים". בנוסף, חשף קלמן ליבסקינד: "ניסיתי לדמיין מה היה קורה לו חס וחלילה היה נרצח שוב ראש ממשלה"
-
כוכב "האח הגדול" רותח מעצבים: "הם משחקים בלמי יש יותר גדול"ליאל קוצרי תקף את הממשלה והעומד בראשה, בנימין נתניהו, בשל מצבם העגום של החטופים. ליאל קוצרי: "אני חושב שכולם צריכים להרים את הטוסיק שלהם מהכיסא, שהם לא מכבדים אותו בשום צורה ולעוף לבית". ינון מגל, הגיב לסרטון וכתב: "אם תראו הרבה ערוץ 12 זה מה שיקרה לכם"
-
פורום העסקים לרה"מ נתניהו: "אל תיכנע לקיצוניים, לשחרר את החטופים"הפורום הכולל למעלה מ-200 מראשי המשק, הודיע על תמיכתו במתווה שישראל הציעה ושמקובל על מערכת הביטחון הישראלית. על פי ההודעה שפרסם, "רגע האמת הגיע ויש לבחור בחיים". עוד נמסר: "אנו קוראים לראש הממשלה בנימין נתניהו לקבל את ההחלטה הקשה כפי שנדרש ממנהיג"
-
בן כספית חושף את רה"מ? זו הסיבה שנתניהו לא מעוניין בעסקת חטופיםעל רקע תשובת חמאס בנוגע לעסקת החטופים וכינוס הקבינט הביטחוני על ידי ראש הממשלה, מיהר בן כספית להביע את עמדתו בנושא. לדברי כספית, נתניהו לא מעוניין במימוש עסקת החטופים. בן כספית: "בנימין נתניהו לא רוצה עסקת חטופים. הוא יודע שעסקת חטופים תפרק לו את הממשלה"


