בארץ

עצוב: הותר לפרסום שמו של לוחם הנח"ל שנפל בקרבות בעזה

מלחמת חרבות ברזל: בוקר נוסף שנפתח עם הודעה שוברת לב, דובר צה"ל התיר לפרסום את שמו של לוחם חטיבת הנח"ל שנפל בקרבות הקשים בצפון רצועת עזה
מלחמת חרבות ברזל (צילום vecteezy, דובר צהל)
מלחמת "חרבות ברזל" הקשה שמנהלים כוחות צה"ל מאז ה-7 לאוקטובר ברצועת עזה גבתה מחיר נוסף, כפי שהותר הבוקר (רביעי) לפרסום. סמל ראשון אברהם אובגן, בן 21 מנתניה, לוחם בגדוד 932 של חטיבת הנח״ל, נפל בקרב עם מחבלי ארגון הטרור חמאס בצפון רצועת עזה.
למרבה הכאב, אובגן ז"ל הפך לחלל צה"ל ה-576 מאז פרצה המלחמה עם מתקפת הפתע של חמאס באותה שבת עקובה מדם. בנוסף לנפילתו של אובגן ז"ל בקרב, שלושה לוחמים נוספים נפצעו בקרבות העזים מול המחבלים בצפון רצועת עזה, כאשר כפי שמתברר, על אף השליטה הכמעט מוחלטת של צה"ל בצפון הרצועה, ישנם קיני טרור שעדיין פורצים באזורים הללו וגובים מחירים קשים מצה"ל ומדינת ישראל.

שלושת הלוחמים שנפצעו, לוחם בגדוד 932 שלחטיבת הנח״ל ולוחם מילואים בגדוד איסוף 636 של אוגדת יהודה ושומרון (877), נפצעו באורח קשה בקרב בצפון רצועת עזה וכמו כן, לוחם בגדוד שקד, חטיבת גבעתי, נפצע באורח קשה, גם הוא בקרב בצפון רצועת עזה. בצה"ל מסרו כי הלוחמים פונו לקבלת טיפול רפואי בבית החולים ומשפחותיהם עודכנו.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה