בארץ
עדותו של נתניהו הופסקה במהלכה: זו הסיבה לכך
בפעם הראשונה מאז החלה החקירה הנגדית ובאמצע עדותו, הודיע נתניהו כי הוא חולה והדיון הופסק באמצע, יחד עם זאת, הוא צפוי להגיע הערב למליאת הכנסת במידה והאופוזיציה תעלה את חוק פיזור הכנסת על השולחן
בנימין נתניהו הגיע הבוקר לעדותו השנייה השבוע במשפטו, אך באמצע הדיון הופסקה עדותו מאחר והוא הודיע לשופטים כי הוא לא חש בטוב. זו הפעם הראשונה מאז החלה החקירה הנגדית שראש הממשלה מפסיק דיון באמצע. עם זאת, הוא כן צפוי להגיע אחר הצהריים למשכן הכנסת על רקע האפשרות שהאופוזיציה תעלה את חוק פיזור הכנסת.
אגב, קצת לאחר שראש הממשלה הודיע כי הוא לא חש בטוב, גם נשיא ארגנטינה חבייר מיליי שמבקר בארץ והיה אמור לערוך סיור בירושלים הודיע כי הוא חולה, השניים נפגשו אמש עם נחיתתו של הנשיא הארגנטינאי בארץ ולחצו ידיים.
גם עדותו הקודמת של נתניהו השבוע הייתה קצרה מהמתוכנן, עקב "שיחה מדינה דחופה" והופסקה חצי שעה לפני המועד הצפוי. אמש היה זה חבר כנסת משה סעדה מהליכוד שהחליף את ראש הממשלה במשפטו. גם במהלך עדויותיו הראשונות, יצא לא מעט פעמים נתניהו במהלך הדיונים מסיבות כאלה ואחרות. הערב תעלה האופוזיציה את חוק פיזור הכנסת להצבעה בקריאה טרומית ויהיה מעניין לראות אם נתניהו יגיע למשכן הכנסת.
עוד ב-
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(1):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
1.קלקול קיבהמגיבה 06/2025/11הגב לתגובה זו0 0שניהם נפגשו וכנראה אכלו יחד ,בטוח חטפו קלקול קיבה ,בושה למטבח המארח.סגור



