בארץ

שר העבודה קיים דיון משמעותי: האם ייפתחו החנויות והעסקים בקרוב?

שר העבודה יואב בן צור: ״פתיחת מקומות עבודה נוספים במשק החיוני היא צעד הכרחי להבטחת הרציפות התפקודית של מדינת ישראל בזמן חירום"
מערכת ice |  2
חנויות סגורות בקניון (צילום Magma Images)
ההנחיות המחמירות של פיקוד העורף אשר אינו מאפשר הפעלת משק בצורה סדירה, מביאה לביקורת רבה. 
לקראת דיונים נוספים מול פיקוד העורף על הגדרת פעילות "המשק החיוני", שר העבודה יואב בן צור קיים הבוקר (רביעי) הערכת מצב עם מנכ״ל המשרד ישראל אוזן וכלל גורמי המקצוע במשרד העבודה וגורמי הביטחון.
מדיניות שר העבודה בן צור ברורה, לאפשר למשק לפעול ככל שניתן בעת חירום ולהרחיב תחומי עבודה נוספים בכדי להחזיר את המשק לפעילות תחת הנחיות פקע״ר. המדיניות - מקום עבודה עם מיגון תקני וקרוב לסביבת העובדים בזמן התרעה, יאושר.  
שר העבודה יואב בן צור: ״המציאות הביטחונית מחייבת אותנו להיערך אחרת - לא רק בשדה הקרב, אלא גם בעורף. פתיחת מקומות עבודה נוספים במשק החיוני היא צעד הכרחי להבטחת הרציפות התפקודית של מדינת ישראל בזמן חירום".
השר הוסיף: "אנחנו פועלים להכניס תחומים נוספים כדי לסייע למערכות המרכזיות - בריאות, תחבורה, תעשייה, רווחה וביטחון אזרחי - כדי שימשיכו לפעול גם בעת מלחמה, ובכך נשמור על שגרה תפקודית, יציבות לאומית ותחושת ביטחון לאזרחים". 
תגובות לכתבה(2):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 2.
    19.6 לפטר את שר העבודה החסר מצפון מייד!!
    The big one 06/2025/19
    הגב לתגובה זו
    0 0
    היום 19.6 פגיעות ברחבי הארץ!!.. .שר העבודה עובד עלינו בעיניים! העיקר שהעבדים הקטנים יחזרו להרוויח כסף עבור המשפחות הגדולות ששולטות במשק הישראלי!!....לפטר את שר העבודה החסר מצפון מייד!! ..... איפה ההסתדרות ??...איפה??.... בלעתם את הלשון??!.....דווקא עכשיו שצריך להיכנס בו שר עבודה על'ק!!....יותר כמו שר עבודה בעינים..
    סגור
  • 1.
    העם מטומטמת לכן העם ישלם פראיירים לא מתים מתחלפים (ל"ת)
    לןי 06/2025/18
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור