בארץ
סמוטריץ' תחת מתקפה: "יכול למנוע קריסה של מגזרים שלמים"
יו"ר ההסתדרות הלאומית יואב שמחי תוקף את שר האוצר בצלאל סמוטריץ' ודורש ממנו ליישם את מתווה הפיצויים של הקורונה כמו שהבטיח ראש הממשלה: "הציבור לא יסלח אם תפקירו את העובדים"
יואב שמחי, יו"ר ההסתדרות הלאומית, יוצא למתקפה ודורש משר האוצר ליישם מיידית את מתווה הפיצויים של הקורונה כמו שהבטיח נתניהו אמש בראיון לערוץ 14: "הציבור לא יסלח אם תפקירו את העובדים, הפרילנסרים והמעסיקים שהקריבו – וננטשו"
בעקבות הדיווחים על מגעים מתקדמים בין שר האוצר בצלאל סמוטריץ' לבין ההסתדרות החדשה בנוגע למתווה פיצויים מוגבל, יוצא יו"ר ההסתדרות הלאומית יואב שמחי במתקפה חריפה, ודורש ליישם לאלתר את מתווה הפיצויים המלא עליו דיבר ראש הממשלה בנימין נתניהו – בדומה למודל הקורונה.
לדבריו של שמחי, "ההסתדרות החדשה מייצגת בעיקר את עובדי המדינה, בעוד מאות אלפי עובדים מהמגזר העסקי, פרילנסרים ובעלי עסקים נותרו ללא רשת ביטחון כלכלית, למרות שפעלו לפי הנחיות המדינה ופיקוד העורף."
במכתב פומבי ששיגר היום שמחי לשר האוצר, הוא מדגיש כי "כל יום שחולף בלי מתווה סיוע מקיף מחמיר את המשבר, שוחק את האמון הציבורי ומאיים על היציבות הכלכלית בישראל." הוא קורא לכלול גם אוכלוסיות שלא הוזכרו בפיצויים – כמו הורים שנותרו בבית עם הילדים, נשים לאחר לידה, עסקים קטנים שנפגעו, ועובדים שנתקעו בחו"ל.
עוד ב-
יו"ר הסתדרות לאומית, יואב שמחי: "בידיים שלך, שר האוצר, נמצאת היכולת למנוע קריסה של מגזרים שלמים. אם לא תפעל עכשיו – הציבור יראה בכך הפקרה. זו לא שעת דילים פוליטיים וקומבינות – זו שעת חירום כלכלית."
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



