בארץ
היועמ"שית מותקפת: "העבריינית הראשית, גוררת אותנו לדיקטטורה"
ח"כ יצחק קרויזר במתקפה חריפה בוועדת החוקה: "היועמ"שית היא העבריינית הראשית – גוררת אותנו לדיקטטורה משפטית, תפקידנו להגן על הדמוקרטיה" | כל הפרטים
ח"כ יצחק קרויזר (עוצמה יהודית) פתח הבוקר (רביעי) במתקפה חסרת תקדים נגד היועמ"שית גלי בהרב-מיארה, ונגד חברי האופוזיציה וערוצי התקשורת, במהלך דיון סוער בוועדת החוקה, חוק ומשפט בכנסת. בנאום תקיף שנשא בדיון, טען ח"כ קרויזר כי מערכת המשפט, בהובלת היועמ"שית, מנסה לגרור את המדינה ל"משטר דיקטטורי".
"יש כאן הורדת מסיכה של השיטה העבריינית והזלזול של חברי האופוזיציה 'שוחרי הדמוקרטיה' וערוצי התקשורת שלא הגיעו לכאן והצטערו להכות על חטא", אמר חבר הכנסת. יצחק קרויזר המשיך למתוח ביקורת חריפה על בכירים במערכת המשפט והצהיר בפני הנוכחים בוועדת החוק, חוק ומשפט בכנסת כי "הם לא כלבים ששומרים על הדמוקרטיה, הם כלבלבים".
דבריו החריפים של חבר הכנסת מטעם מפלגת "עוצמה יהודית" לא הסתכמו בכך. בהמשך, הוא כיוון את האש ישירות אל היועצת המשפטית לממשלה, גלי בהרב מיארה ואמר: "יש כאן מיסוך עשן של העבריינית הראשית של היועמ"שית שגוררות אותנו לדיקטטורה משפטית, ותפקידנו הוא לשמור ולהגן על הדמוקרטיה".
כידוע, היועצת המשפטית לממשלה וראש אגף החקירות לא הגיעו היום לדיון שתכננו ועדות החוקה והחוץ והביטחון לקיים בכנסת לגבי "ניגודי העניינים בחקירת הפצ"רית". בעקבות כך, הצהיר שמחה רוטמן, יו"ר הוועדה, כי "אם נציגי הייעוץ המשפטי מחליטים על דעת עצמם לאיזה דיונים יגיעו ואיזה לא - הם לא יקבלו זכות דיבור בוועדה".
כידוע, היועצת המשפטית לממשלה וראש אגף החקירות לא הגיעו היום לדיון שתכננו ועדות החוקה והחוץ והביטחון לקיים בכנסת לגבי "ניגודי העניינים בחקירת הפצ"רית". בעקבות כך, הצהיר שמחה רוטמן, יו"ר הוועדה, כי "אם נציגי הייעוץ המשפטי מחליטים על דעת עצמם לאיזה דיונים יגיעו ואיזה לא - הם לא יקבלו זכות דיבור בוועדה".
עוד ב-
בעקבות הצבעה שבוצעה במהלך הוועדה, הוחלט כי יתבצע ניסיון נוסף לזמן את היועמ"שית, פרקליט המדינה וראש אגף החקירות, או המפכ"ל במידה וראש אח"מ לא יגיע. חברי האופוזיציה נעדרו מהדיון שנערך היום בוועדה, על כן גם לא לקחו חלק בהצעה שנערכה בעקבות היעדרות נציגי הייעוץ המשפטי. במקביל לכך, רוטמן צפוי לבקש מאמיר אוחנה, יו"ר הכנסת, לצורך הגשת תלונה על אי התייצבות לנציבות שירות המדינה.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(4):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
3.כל מי שקשור או תומך בליכוד, לצינוק חשוך ותת קרקעי !מציאות בדוך 11/2025/05הגב לתגובה זו0 0כל מי שקשור או תומך בליכוד, לצינוק חשוך ותת קרקעי ! זה מקומם הריסגור
-
2.גלי בהרב מיארה - המלכהע 11/2025/05הגב לתגובה זו0 0מי זה הקרויזנר הזה? שמעתי אותו פעם ברדיו. סתם נאד נפוח. שחצן. גלי בהרב מיארה תמיד תהיה המלכה שלי.סגור
-
1.לא ידעתי שקיים קרוייזנרוואלה 11/2025/05הגב לתגובה זו0 0במה הוא עובד?סגור
-
גם אני לא ידעתימשה רבנו 11/2025/05הגב לתגובה זו0 0יש לקרויזר הזה סטייל של פושטק מהשכונה. בושה שהאיש הזה נבחר לכנסת ישראלסגור



