בארץ

זוכת "האח הגדול" מפתיעה ומתכוונת לרוץ לפוליטיקה - "עושה היסטוריה"

בריאיון שישודר הערב בתוכנית של דניאל רוט אבנרי בערוץ 15, טל גלבוע מפתיעה את הצופים עם הכרזה שמסמנת עבורה כיוון חדש. דבריה, שנאמרו במפתיע, צפויים לעורר עניין רב סביב תוכניותיה לזירה הציבורית

מערכת ice |  2
האח הגדול-אילוסטרציה (צילום shutterstock)
בריאיון שישודר הלילה (חמישי) בתוכניתה של דניאל רוט אבנרי בערוץ 15, חושפת טל גלבוע מהלך אישי שאיש לא ציפה לו. האקטיביסטית הבולטת, שהפכה בשנים האחרונות לאחת הדמויות המזוהות ביותר עם מאבק זכויות בעלי החיים בישראל, הודיעה כי היא שוקלת ברצינות צעד משמעותי - כניסה לעולם הפוליטי. גלבוע, שנולדה ביוני 1978 והייתה בין מקימי תנועת "שחרור מוחלט" ועמותת "קירות שקופים", מספרת בראיון על תחושת שליחות שמובילה אותה לשקול את המעבר ממחאה ציבורית למערכת הפוליטית.
במהלך השיחה עם רוט אבנרי, היא מתייחסת למסלול הארוך שעברה מאז ימי הפעילות הראשונים, דרך הזכייה בעונה השישית של "האח הגדול", ועד תפקידה כיום כיועצת לראש הממשלה בנימין נתניהו בתחום זכויות בעלי החיים. 
גלבוע מדגישה שהמהלך עדיין בשלבי בחינה, "אני עוד צריכה לחשוב עם עצמי, לדבר עם ראש הממשלה ולראות" אמרה. 
עוד דיברה על תפקידה במשרד ראש הממשלה ואמרה: "בשנים שאני עובדת עם ראש הממשלה - עושה היסטוריה". 
ב-7 באוקטובר 2023 נחטף אחיינה גיא דלאל גלבוע מפסטיבל הנובה על ידי ארגון הטרור חמאס, והוא שוחרר בחיים במסגרת עסקת שחרור החטופים ב-13 באוקטובר 2025.
תגובות לכתבה(2):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 2.
    טל גלבוע רקובה מן היסוד כמו השיניים שלה שהיא מסתירה תחת
    יובי 12/2025/05
    הגב לתגובה זו
    0 0
    וכל הפרצוף בוטוקס שלה שמחק ממנה כל יכולת הבעה. מגעילה
    סגור
  • 1.
    טל גלבוע
    אני 11/2025/13
    הגב לתגובה זו
    0 0
    עוד ביביסטית לרשימה המתועבת
    סגור