בארץ

יואב קיש מטיח ב"ארץ נהדרת": "אתם לא משלנו. עם ישראל בז לכם"

שר החינוך לא התחבר למערכון שחתם את פרק תכנית הסאטירה "ארץ נהדרת". קיש: "זו לא סאטירה - זו חרפה"
מערכת ice |  3
יואב קיש (צילום פלאש 90/ אבשלום ששוני, shutterstock, מסך קשת 12)
המונולוג של השחקן יניב ביטון, משתתף "ארץ נהדרת" בדמות ח'מינאי, הצליח לעצבן במיוחד את שר החינוך יואב קיש. כאמור, המערכון עסק בשינוי המשטר באיראן, והפיכתה ממדינה מתקדמת למדינה דתית שמדכאת את אזרחיה, והקיש מהמקרה למתרחש בישראל.
קיש רתח: "בזמן שהעורף בספיגה והתגוננות, בזמן שכוחות הבטחון במלחמה מול משטר האייתולות הרצחני השואף להשמיד את מדינת ישראל, ארץ נהדרת של ערוץ 12 בחרו להשוות את אותו משטר לממשלת ישראל".
 
הוא סיכם: "זו לא סאטירה - זו חרפה. ערוץ 12 אתם לא משלנו. עם ישראל בז לכם". כזכור, ביטון שיחק את ח'מינאי מתוך הגיהנום ודיבר לישראל: "אתם יודעים? גם איראן הייתה פעם כמוכם. עשירה, מפותחת עם תרבות מפוארת, אבל אז הגענו ועשינו מהפכה. שמנו סוף לטרלול המערבי הזה, התחלנו להשקיע במה שחשוב באמת.
"חינוך דתי עם ערכים, עם צניעות, בלי כל הקשקושים האלה של מדע והשכלה. הם של כל הליברלים החמוצים, ירדו מאיראן, אמרנו מי צריך אתכם בכלל? נסתדר יופי בלעדיכם, וגם בלי נשים מגעילות בצבא שמפריעות להילחם".
תגובות לכתבה(3):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 3.
    בוז לקיש והממשלה העלובה
    זהב 03/2026/05
    הגב לתגובה זו
    0 0
    בוז עלובי החיים
    סגור
  • 2.
    אתה לא משלנו
    אריק 03/2026/05
    הגב לתגובה זו
    0 0
    קישור היקר אתה לא משלנו .עלוב
    סגור
  • 1.
    אתה בכלל שר?הרסת את החינוך לטובת המשתמטים הנזק הוא לדר (ל"ת)
    אבי 03/2026/05
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור