בארץ
לאחר הרצח המזעזע: זו המחווה המרגשת של פיצה האט למשפחת זלקה
הרצח של ימנו בינימין זלקה ממשיך להדהד ולזעזע את מדינת ישראל. בעוד שרבים מנסים להבין איך הגענו למצב שכזה, מקום עבודתו של המנוח נקטה בצעדי תמיכה מרשימים למשפחתו
הטרגדיה המזעזעת שגבתה את חייו של ימנו (בנימין) זלקה ז"ל בערב יום העצמאות האחרון, ממשיכה להכות גלים ולעורר הדים במדינה. כזכור, זלקה נרצח בדם קר על ידי חבורת נערים פורעים, באירוע מטלטל שהותיר את המדינה כולה בהלם מוחלט ועם כאב עמוק רק בגלל שביקש מהם שיפסיקו לרסס ספריי שלג בסניף של 'פיצה האט' בה עבד.
אמש (שני) הנהלת רשת הפיצות הודיעה על מהלך תמיכה יוצא דופן. היא הודיעה לבני משפחתו של זלקה המנוח כי היא תמשיך לשלם את משכורתו והיא תועבר מידי חודש ישירות למשפחתו - כל עוד החברה קיימת. זאת לאחר שבנימין תואר כעמוד התווך של המשפחה והוא עבד ללא הרף על מנת לסייע כלכלית למשפחתו.
לצד המענק המרגש, הנהלת פיצה האט תקים קרן סיוע ייעודית שתנוהל באופן מקצועי לטובת הצרכים הכלכליים של משפחת זלקה. הקרן תעניק "גב" כלכלי ויציבות למשפחה, מעבר לסיוע המיידי.
עוד ב-
כזכור, ראש עיריית פתח תקווה, רמי גרינברג, ובתיאום מלא עם משפחת המנוח, החליט להפוך את הכאב למסר אקטיבי וברור: הקמת היכל ספורט חדשני שיישא את שמו של זלקה, ממש בסמוך לזירת הפשע ברחוב דוד שמחי 4.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



