בארץ
השיחה הקשה בין נתניהו לטלי גוטליב: "ביבי מתחנן אליה בדמעות"
ח"כ אליהו רביבו תקף את ח"כ טלי גוטליב וטען כי היא "מסבה נזקים מטורפים" למפלגת הליכוד. במקביל, הוא חשף שיחה קשה שהתקיימה בינה לבין ראש הממשלה בנימין נתניהו: "ביבי מתחנן אליה בדמעות"
חברת הכנסת טלי גוטליב (הליכוד) מעוררת לא פעם סערות ציבוריות ותקשורתיות, זאת בעקבות התבטאויותיה השנויות במחלוקת. העיתונאי מיכאל שמש חשף הקלטות בלעדיות של חבר הכנסת אליהו רביבו אשר מביע ביקורת חריפה על אופי התנהלותה של גוטליב והדרך שבה היא בוחרת לפעול, זאת לדבריו בניגוד לערכים של מפלגת השלטון.
בנוסף, מספר ח"כ רביבו, כי טלי גוטליב "מסבה נזקים מטורפים" למפלגת הליכוד בראשות ראש הממשלה בנימין נתניהו בעת הגעתה לדיונים בבג"ץ. את הדברים אמר ח"כ רביבו באירוע ה"ליכודיאדה" באילת וההקלטות שודרו היום (שני) בתוכנית הרדיו "בחצי היום" ברשת ב'.
בהקלטות, נשמע ח"כ אליהו רביבו משוחח עם תומכי מפלגת הליכוד ומספר על השיחה שקיימה טלי גוטליב עם ראש הממשלה: "ביבי מתחנן אליה, מתחנן... אתם יודעים מה? בדמעות בסדר? אני אצלו בלובי של הלשכה, אומר לה: 'תשמעי, עשינו שרירים. אנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו להפסיד את הוועדה לגמרי. יש לנו בנס אצבע נוספת, לא נפספס אותה'. היא אומרת לו ככה: 'אתה לא תצמצם אותי, אני המועמדת'".
הח״כ אליהו רביבו במתקפה על טלי גוטליב ב׳ליכודיאדה׳:
— מיכאל שמש Michael Shemesh (@shemeshmicha) May 4, 2026
״עושה נזקים מטורפים לליכוד, מרסקת אותנו״
על הוועדה לבחירת שופטים: ״הייתי בלשכה, ביבי התחנן אליה בדמעות שתסיר מועמדות, היא השיבה ׳אל תצמצם אותי, אני המועמדת׳״ pic.twitter.com/VEQ4WxCgLB
בהמשך דבריו, התייחס ח"כ רביבו לעמדותיה של טלי גוטליב ביחס לסוגיית החנינה שמעוררת שיח ציבורי רחב היקף בישראל. "היא התפרצה עכשיו למה צריך לתת חנינה לביבי? הי אומרת: 'צריך לבטל את המשפט, לא חנינה'. מה את עכשיו גם מסכנת אותו?", זועם חבר הכנסת.
רביבו פנה לתומכי המפלגה ואמר: "אנחנו צריכים להחליט האם אנחנו כליכודניקים ותיקים מסכימים להיכנע לגוטליביזם או להגיד: 'שנייה, ליכוד זו תנועה שגדלנו עליה, יש לה ערכים, יש לה דרך. בוא נראה מי מייצג בעבודה שלו ולא בדיבורים, את הערכים שבגללם אני חבר ליכוד'.
עוד ב-
יש קווים מסוימים שאתה אומר: 'תשמע, לא הכל קנוי. לסנטימנט הליכודי היא עושה נעים בגב. היא מדברת את הדברים שאנחנו, הבייס הליכודי, מתרגש לשמוע אבל את זה אפשר לדבר מאולפן. לא צריך בגלל זה להיות חבר כנסת. היא מסבה לנו נזקים מטורפים. ההגעה שלה לבג"ץ מרסקת אותנו".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(14):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
14.מי שבוחר באדולף נתניהו זה גמולואחמד 05/2026/31הגב לתגובה זו0 0אני מציע לטלי גוטליב להקים מפלגה חדשה עם מאי גולן דודי אמסלם מירי רקב קרעי סילמן מיקי זוהר ועוד כמה הזוהים מהליכוד מובטח להם לפחות עשרה מנדטים של הבבונים הצפון אפריקאיםסגור
-
13.בקר טוב "ליכוד"גיל 05/2026/22הגב לתגובה זו2 0איפה היו הערכים וההערות 4 שנים?? רק לקראת הפריימריז והבחירות הקרבות התעורר רביבו ??סגור
-
12.הההה אפילו הערבים לא רצו אותהYl 05/2026/18הגב לתגובה זו0 0אך חדרה ל צמרת הליכוד אפילו שרה רועדת ממנה ו ביבי? הההה ממש לא נחשב אן פלא שהיא הסגירה שם של סוכן שרותי הבטחון ליכודניקית היא לא יותר קרובה ל אירןסגור
-
11.סכסוך בין עבריינים? (ל"ת)הנפט והדולר ירדו חזק 05/2026/13הגב לתגובה זו1 0סגור
-
10.רביבו לך הביתה אתה תופס כיסא (ל"ת)כובשי החרמון 05/2026/11הגב לתגובה זו2 1סגור
- טען עוד
-
9.מפלצת !!!!!!!!!!!!!!! (ל"ת)ליאורה אטיאס 05/2026/11הגב לתגובה זו2 0סגור
-
8.אישה מטורללת, (ל"ת)דוד 05/2026/08הגב לתגובה זו3 1סגור
-
7.ערכים ????????משה 05/2026/06הגב לתגובה זו2 0איזה ערכים ,לגנוב, לשקר, להטריד, לטנף, לפלג, זה נקרא ערכים ???סגור
-
6.כמו חבריהגר יאלה 05/2026/05הגב לתגובה זו1 2לא רק לליכוד לכל המדינה כמו שאר קליפות השום שםסגור
-
5.גוטליב אישה חכמה ורצינית לעומת כל הרביבוים האהבלים משרת (ל"ת)יורי 05/2026/05הגב לתגובה זו2 4סגור
-
4.גומלין מצויינתMirie 05/2026/05הגב לתגובה זו0 4אומרת את כל מה שהפחדים לא מעיזיםסגור
-
3.גוטליבאורח 05/2026/04הגב לתגובה זו1 7לדעתי ולדעת רבים.טלי מספר 1.בליכודסגור
-
2.ירוחם 5תל אביברחל 05/2026/04הגב לתגובה זו1 1רביבו משקר מקווה שיעיפו אותו פריימריז של מחלסגור
-
1.הליכוד נפח את נשמתו לטובת חבורת מטורללים (ל"ת)אריק 05/2026/04הגב לתגובה זו8 4סגור



