בארץ
אדלשטיין במסלול התנגשות עם הליכוד: "החל את צעדיו בשמאל"
אחרי שחמק מההצבעות הלילה על חוקי הרפורמה המשפטית והותיר את הקואליציה על חודו של קול בליכוד מזהירים: "יולי אדלשטיין החל את צעדיו לעבר השמאל ושכח את הבוחרים ששלחו אותו. מצער לראות שמעדיף חיבוק מהאופוזיציה על נאמנותו למחנה הלאומי"
ח"כ יולי אדלשטיין מהליכוד נעדר מההצבעות החשובות לקואליציה למרות שאתמול הודיעו בליכוד ש״לא יאושרו קיזוזים או היעדרויות״ בהצבעה הזאת. הצעת חוק הנבצרות אושרה על חודו של קול כאשר 61 תמכו, 54 התנגדו. לוין בשבעה על אביו, גלנט בעניין בטחוני, ואדלשטיין כאמור נעדר.
בכיר בקואליציה אמר היום כי: "יולי אדלשטיין החל את צעדיו לעבר השמאל ושכח את הבוחרים ששלחו אותו. מצער לראות שמעדיף חיבוק מהאופוזיציה על נאמנותו למחנה הלאומי".
אחרי שח"כ אדלשטיין נמנע בהצבעות על חוק הנבצרות ועל פסקת ההתגברות, גורמים בליכוד ששוחחו עם אדלשטיין ציינו כי: "יולי החליט להימנע בשתי ההצבעות מפני שזה תקופה הוא מדבר בעד ההידברות ונגד המשך צעדי הרפורמה".
מתברר כי נתניהו עודכן על כוונת אדלשטיין, אך לא ביקש לדבר איתו בנושא או להפעיל עליו לחץ. לא זו בלבד שאדלשטיין נעדר מההצבעות הרי לפני שהוא נעדר מההצבעות הלילה במליאה, יולי אדלשטיין מתח בישיבת הליכוד ביקורת על ההתעקשות שלא לעצור את החקיקה ובמילים פשוטות גם אמר לחבריו: "תפסיקו לספר לעצמכם שהמפגינים הם כולם ״שמאל״.
הבוקר, במהלך דבריו במליאת הכנסת עקץ אדלשטיין את חבריו למפלגה שתקפו אותו, ואמר: "אני לא יכול להתאפק. הנושא הזה הוא תמיד אמוציונלי בשבילי".
עוד ב-
"ראיתי בתקשורת שבכיר בליכוד טוען שיולי אדלשטיין צועד בצעדי ענק לכיוון השמאל. מכיוון שאני לא מאמין שמישהו בקואליציה יכול לא לדייק, אז החלטתי לעשות צעדים לכיוון השמאל, וכצעד ראשון אני מתכוון להציג במליאת הכנסת את ביטול תכנית ההתנתקות לקריאה ראשונה".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(2):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
2.הקרפדה מונע משינאהניסים 03/2023/14הגב לתגובה זו0 0אתה אפס מה עים הבוחרים שלך אתה לא רואה מה הם עושים שולטים בכול הכוח ככה אתה רוצה שזה ימשיך כפויי טובה שחכתה מה עשו לך שהאיתה יושב ראש הכנסת מיתבייש בך אפססגור
-
1.שקריםמוטי רז 03/2023/14הגב לתגובה זו0 0אים זה נכון מר אידלשטיין אז גמרת עים הפוליטיקה בימיןסגור



