נדל"ן ותשתיות

עדן בן זקן ושוקי ביטון רכשו נכס יוקרתי: "בכ-20 מיליון שקל"

10 חדרים, בריכת שחייה ותג מחיר של כ-20 מיליון שקל: עדן בן זקן ושוקי ביטון עוברים לווילה הבאה שלהם | כל הפרטים על המשכן החדש של הזמרת המצליחה 

שוקי ביטון ועדן בן זקן (צילום אינסטגרם/ shukibiton)
מאז שפרצה לחיינו בסערה, עדן בן זקן ביססה את מעמדה לא רק כאחת הזמרות הגדולות, האהובות והמצליחות בישראל, אלא גם כאשת עסקים ממולחת בצוותא עם בעלה שוקי ביטון. במקביל לקריירה מוזיקלית משגשגת הכוללת הופעות ענק ולהיטים בלתי פוסקים, בן זקן ובעלה מתחזקים אימפריה עסקית ונדל"נית מסועפת שרק הולכת ומתרחבת מיום ליום.
הצעד הבא של השניים מגיע ישירות לגזרת המגורים: בני הזוג רכשו לאחרונה וילה מפוארת בשכונת נחלת יהודה בראשון לציון, שעל פי אתר מאקו שווייה מוערך על ידי מתווכים "בכ-20 מיליון שקלים".
הנכס המדובר כולל יותר מעשרה חדרים ובריכת שחייה פרטית. בימים אלה עוברת הווילה שיפוצים קדחתניים, ובחודש הבא צפויים השניים - שמתגוררים כעת זמנית בתל אביב - לעבור אליה באופן רשמי יחד עם שני ילדיהם, מישל (6) ועמנואל (3).
כזכור, רק לפני ארבעה ימים דווח כי הפנטהאוז היוקרתי של בני הזוג בראשון לציון, שהועמד למכירה תמורת 18 מיליון שקלים, מצא שוכר מפורסם במיוחד. עד שיימצא רוכש לעסקת המכר, מי שיאכלס את הנכס - המשתרע על פני כ-420 מ"ר וכולל שתי מרפסות ענק ובריכת שחייה המשקיפה לים - הוא לא אחר מהזמר ששון שאולוב, שישלם עבור המגורים במקום עשרות אלפי שקלים מדי חודש.
כזכור, מהלכי הנדל"ן הללו מצטרפים לשורה ארוכה של השקעות ועסקים שמובילים השניים בתקופה האחרונה. בין היתר, רכשו לאחרונה בן זקן וביטון בית נופש דו-קומתי בפרויקט יוקרה בפרברי דובאי, בהשקעה של כ-4 מיליון שקלים.
במקביל להתרחבות מעבר לים, השניים נכנסו בעוצמה גם לשוק ההסעדה המקומי, וחברו לקבוצת מסעדנים לפתיחת סניף ענק של הרשת האיטלקית הכשרה "לוצ'אנה" בראשון לציון, בהשקעה כוללת של כ-10 מיליון שקלים.
בנוסף, לצד ההצלחות הכלכליות והעסקיות, שמה של הזמרת עלה לאחרונה לכותרות גם בהקשר פוליטי וסוער במיוחד: הופעתה בהיכל מנורה הפכה למוקד ביקורת ציבורית נרחבת לאחר שראש הממשלה בנימין נתניהו ורעייתו שרה הגיעו למקום בהפתעה. נתניהו אף עלה לבמה ונשא דברים בעלי מסר פוליטי, מה שעורר זעם רב בקרב חלק מהקהל, שמחה על הפיכת מופע תרבות בתשלום לאירוע תעמולה.
עקבו אחרינו
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה