תקשורת ומדיה

כתבת חדשות 12 רותחת מעצבים: "נתניהו הכניס אותנו ללופ מהגיהינום"

מיכל פעילן זעמה על התנהלות הממשלה ביחס לקיפאון שחל במגעים לעסקת חטופים: "ממשיכים למכור לנו 'מלחמה', ממשיכים להבטיח הבטחות ריקות והם עדיין שם"
מערכת ice |  4
חדשות 12-אילוסטרציה (צילום shutterstock)
מיכל פעילן, כתבת הרווחה של חדשות 12, מקפידה למתוח ביקורת חריפה על התנהלות הממשלה והעומד בראשה. לאחר שתקפה את ראש הממשלה במהלך שידור טקס יום השואה, מיכל פעילן עולה שוב לכותרות. 
בציוץ שפרסמה בחשבון ה-X שלו, צירפה העיתונאית שני צילומים של סטוריז שפרסמה בחשבון האינסטגרם שלה על רקע הקיפאון במגעים לעסקת חטופים. "חיפשתי באינסטגרם סטורי שהעליתי שנה שעברה בערב יום הזיכרון לשואה ונתקלתי בשני אלה שכתבתי לפני שנה. מטורף, כלום לא השתנה", כתבה מיכל פעילן לעוקביה ברשת החברתית. 
 
בהמשך הציוץ, העיתונאית מתחה ביקורת חריפה על התנהלות הממשלה במערכה מול ארגון הטרור חמאס: "ממשיכים למכור לנו 'מלחמה', ממשיכים להבטיח הבטחות ריקות והם עדיין שם. נתניהו הכניס אותנו ללופ מהגיהינום שאנחנו לא יוצאים ממנו".
כאמור, במהלך שידור טקס יום הזיכרון לשואה ולגבורה, דאגה העיתונאית לפרסם ציוץ נגד ראש הממשלה בנימין נתניהו. כתבת חדשות 12, שמרבה להעביר ביקורת חריפה על ראש הממשלה, הביעה את עמדתה ביחס לניהול המערכה מול ארגון הטרור והקיפאון שחל במגעים לקראת עסקים חטופים. 
"אני מצטערת, אבל אי אפשר להקשיב לדבריו של נתניהו עומד ברחבת יד ושם, מדבר על שורדי שואה כשתחת הנהגתו יש יהודים שעוברים שואה והוא עסוק בהישרדות שלו, במקום להציל אותם", כתבה מיכל פעילן. 
 
תגובות לכתבה(4):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 3.
    אובססיבית. חולת נפש אומללה. (ל"ת)
    דורית 04/2025/24
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור
  • 2.
    אין מילים לתאר את אפסותך מול גדולתו של נתניהו שהחזיר
    פרופורציות 04/2025/24
    הגב לתגובה זו
    0 0
    200 חטופים שאתם בשידורי האין צבא הפקרתם.והוא עסוק עכשיו בעיצוב מזרח תיכון ועולם חדש. ממרומי משימותיו את אפילו לא גרגר אבק קטן.
    סגור
  • ביביסט רקוב. עלאק 'גדולתו'. תמשיך להוד מעלתו ורוממותו
    ש 04/2025/24
    הגב לתגובה זו
    0 0
    ותמצוץ לו
    סגור
  • 1.
    מה קורה עם מיכל רעילן. שחררי אותנו. את איומה. (ל"ת)
    סודרי 04/2025/24
    הגב לתגובה זו
    2 0
    סגור