תקשורת ומדיה

בן גביר למגיש ערוץ 14: "גאווה למדינת ישראל שיש לנו אנשים כמוך"

השר לביטחון לאומי, איתמר בן גביר, בירך את בועז גולן לכבוד יום הולדתו ה-56: "אדם יקר שעושה כל כך הרבה למען מדינת ישראל. תמשיך בעשייה המדהימה שלך". כיצד הגיב מגיש ערוץ 14? 
דסק תקשורת | 
איתמר בן גביר (צילום פלאש 90/ יונתן זינדל)
העיתונאי בועז גולן, המשמש כמגיש תוכנית "חדשות הלילה" בערוץ 14, חוגג היום (שלישי) יום הולדת 56. במהלך הגשת התוכנית, עלה לשידור השר לביטחון לאומי איתמר בן גביר, זאת בכדי לברך את העיתונאי ומגיש הטלוויזיה הוותיק לכבוד יום הולדתו. 
"אדם יקר שעושה כל כך הרבה למען מדינת ישראל. אני עליתי על הקו בשבילך ולא בשביל ריאיון. אני עליתי להגיד לך מזל טוב, שתמשיך בעשייה שלך המדהימה. אתה כל כך אכפתי, אנשים לא מכירים אותך מחוץ לשידור. כל כך אכפת לך על כל דבר, אתה פונה ושולח ועושה.
גאווה למדינת ישראל שיש לנו אנשים כמוך. אני מאחל לך אושר ונחת ותצליח בכל הדברים ותמשיך להיות כמו שאתה - אוהב את המדינה הזאת ציונית, אוהב ישראל", כך בירך השר לביטחון לאומי את העיתונאי בועז גולן. 
 
לאחר שהתרגש מההפתעה שארגנה לו הפקת התוכנית ומברכתו של השר איתמר בן גביר, פנה מגיש ערוץ 14 ליו"ר מפלגת "עוצמה יהודית" ובירך על קידום הצעת חוק עונש מוות למחבלים.
כזכור, אמש (שני) הצעת החוק אושרה במליאת הכנסת. בתום ההצבעה, השר איתמר בן גביר החל לחלק לחברי הכנסת בקלאוות בכדי לחגוג את התמיכה הרחבה שלה זכתה הצעת חוק עונש מוות למחבלים.
בדבריו, התייחס איתמר בן גביר להישג שנרשם בכנסת וסיפר: "אם אנחנו מעבירים את הצעת החוק בקריאה שלישית בעזרת השם, שנתניהו לא יפריע לנו בנושא הזה, אז נעשה משתה. לא רק בקלאוות".
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה