תקשורת ומדיה

בוגי יעלון מטיח בנתניהו: "מממן החמאס. סיכנו חיילים ומקורות"

שר הביטחון לשעבר מפרסם ביקורת נוקבת על ראש הממשלה בנימין נתניהו לאחר שצפה בשני תחקירים מטלטלים. יעלון: "איך זה שאחראי העל לטבח ה-7.10, עדיין יושב על כסא ראש הממשלה?"
מערכת ice | 
בוגי יעלון, בנימין נתניהו (צילום פלאש 90/ אבשלום ששוני, אוליביה פיטוסי)
שר הביטחון לשעבר משה "בוגי" יעלון התבטא לאחרונה בחריפות נגד ראש הממשלה בנימין נתניהו. יעלון, קרא להתפטרותו של נתניהו, לאחר שצפה לדבריו בפרק "עובדה" אמש (חמישי) וקרא את התחקיר של רונן ברגמן ויובל רובוביץ' ב"ידיעות אחרונות".
"איך זה שאחראי העל לטבח ה-7.10, עדיין יושב על כסא ראש הממשלה?", בוגי כותב. "איך אחרי כל הנזק הביטחוני והאנושי, שהוא וסביבתו הקרובה גרמו וגורמים תו למדינה, הם לא הועמדו אל עמוד הקלון, באישומים הביטחוניים החמורים ביותר? כמה נזק הוא ממשיך לגרום בהאחזותו בשלטון?".
 
יעלון ממשיך: "התמונה העולה מהתחקירים היא קשה מאוד. כדי להאחז בשלטון, מממן החמאס וסביבתו הקרובה: הפקירו חטופים והונו את בני משפחותיהם, סיכנו והקריבו חיילים, סיכנו מבצעים, חשפו וסיכנו מקורות מודיעיניים".
"טפלו וטופלים האשמות שווא על אירגוני הביטחון, על מבקרים ויריבים פוליטיים, סיכנו ומסכנים את יחסי השלום עם מצרים, קידמו ומקדמים אינטרסים של קטאר - תומכת ומממנת החמאס ו'האחים המוסלמים' ועוד".
יעלון מסיים: "בשורה התחתונה: היושב על כסא ראש הממשלה וסביבתו הקרובה, אינם פועלים כדי לשרת את המדינה, אלא את האחזותם בשלטון. חברי הקואליציה, ובעיקר אלה האמורים להבין בביטחון, איך אתם מאפשרים את ההפקרות המסוכנת לעתיד המדינה!?".
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה