תקשורת ומדיה

רביב דרוקר יוצא נגד אילה חסון: "מסיתה ארבע פעמים בשבוע"

בעקבות הביקורת על אריה גולן, רביב דרוקר מתייצב לצידו ומבקש ממנו שלא להתנצל על דבריו. במונולוג שהוביל בערוץ 13, רביב דרוקר יוצא נגד עמית סגל, קלמן ליבסקינד ואף אילה חסון וטען כי אשת התקשורת "מסיתה ארבע פעמים בשבוע"
מערכת ice |  15
רביב דרוקר ואילה חסון (צילום פלאש 90/ יונתן זינדל)
רביב דרוקר, מגיש תוכנית הטלוויזיה "אזור מלחמה" בערוץ 13, התייחס לדבריו של העיתונאי אריה גולן אשר פנה לשר האוצר בצלאל סמוטריץ' ומתח עליו ביקורת בעקבות התבטאותו כי "טבח 7 באוקטובר הוא מחדל נורא ואיום, אבל הוא מחדל טקטי". את הדברים אמר סמוטריץ' בריאיון לעמיחי אתאלי וגדעון אוקו ברדיו 103FM.
עוד אמר סמוטריץ': "מי שבמודע מכר את מדינת ישראל לאויביה ולתנועה האסלאמית, עשה משהו שחמור פי 1,000 מהמחדל הכי נורא שיכול להיות, מכיוון שהוא אינו מעשה זדוני". בדבריו, ציין שר האוצר כי כביכול הקמת ממשלת השינוי, שכללה את מפלגת רע"ם ומנהיגה מנסור עבאס, נחשבת לאסון גדול יותר מה-7 באוקטובר. 
בתוכניתו בכאן ב', גולן עקץ את שר האוצר בצלאל סמוטריץ' ואמר: "מר סמוטריץ', עם יד על הלב אם יש לך איבר כזה בגופך, נניח שהיו נטבחים, חס ושלום וחס וחלילה, מאות מתנחלים בשטחי יהודה ושומרון. גם אז היית מגמד את הטבח הנורא הזה ל'מחדל טקטי'?". התבטאותו החריגה של העיתונאי הוותיק גררה תגובות רבות, ביניהן את תגובתם של עמית סגל וקלמן ליבסקינד. 
בתוכנית האקטואליה "אזור מלחמה", דרוקר התייחס לסערה שהתחוללה בעקבות התבטאותו של אריה גולן ואמר: "עיתונאי הימין רותחים, מה אתם יודעים? 'יצאתי פראייר כשתמכתי בהקמת התאגיד', אמר עמית סגל. 'עוד בוקר שבו אזרחי ישראל זכאים לשאול למה הם צריכים שידורי תעמולה ציבוריים?', כתב קלמן ליבסקינד שמקבל משכורת מאותם שידורים".
 
חדשות 13, רשת 13

עוד אמר מגיש ערוץ 13: "עזבו שזו דעה מאוד חלבית יחסית לדברים הנוראיים שאמר סמוטריץ'. איפה היו כל המזועזעים האלה כאילה חסון מסיתה ארבע פעמים בשבוע נגד הפרקליטות, היועמ"שית, בית המשפט העליון? איפה הם היו כשהיא שידרה שקרים? כשהיא רצה עם פרשת מרגל מוצאת? אז לא הפריע להם בזבוז כספי הציבור מסתבר".
לבסוף, הוא פנה במסר לשדרן הרדיו המוכר ואמר: "הנה תחינתי הצנועה מאריה גולן: בבקשה, אל תתנצל מחר בבוקר ואל תבהיר ואל תסביר. פשוט שים עליהם פס ארוך. יש רק עסקה אחת שראוי לעשות איתם. כשהם יפסיקו להדהד שקרים עלינו, אנחנו נפסיק לספר את האמת עליהם".
תגובות לכתבה(15):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 12.
    מי שמדבר
    ש.מ 05/2026/10
    הגב לתגובה זו
    0 0
    ממציאי חדשות מדברים סרה בשדרני חדשות אמיתיים
    סגור
  • 11.
    עם זה נכון לא תצליח להגיע לרמה שלה (ל"ת)
    מממ 05/2026/09
    הגב לתגובה זו
    0 1
    סגור
  • 10.
    מי בכל צופה בבדיות של רביב ? (ל"ת)
    רביב 05/2026/07
    הגב לתגובה זו
    4 1
    סגור
  • 9.
    עבדים נרצעים של אג'נדות
    שלומיק 05/2026/07
    הגב לתגובה זו
    1 1
    דר-קר עבד נרצע של אג'נדה מדבר על הסתה. צריך לשנות את הפתגם הגמל לא רואה את הדבשת ל 'הדבשת עצמה לא רואה את עצמה'
    סגור
  • 8.
    מי בכלל צופה באיילה חסון? (ל"ת)
    דינה 05/2026/07
    הגב לתגובה זו
    2 3
    סגור
  • טען עוד
  • אני בטח את רואה 12 ו13ערוצה תמולה (ל"ת)
    אבי 05/2026/07
    הגב לתגובה זו
    1 1
    סגור
  • רק ערוץ 13 (ל"ת)
    מאיר הימין השפוי 05/2026/07
    הגב לתגובה זו
    1 3
    סגור
  • 7.
    גולן סייפ
    רון 05/2026/07
    הגב לתגובה זו
    0 1
    הקשיש סיים את דרכו בתאגיד כסף ציבורי גם משקר מסלף והכול קרא מהדף לא טעות תהנה עם הנכדים שיש או אין לא לאחוז בקרנות המזבח שהתפלק
    סגור
  • 6.
    איש ש...
    עליזה 05/2026/07
    הגב לתגובה זו
    1 1
    אדון דרוקר היקר לך תסתכל במראה אתה אכול שנאה אתה כל הזמן מדבר שנאה והסתה
    סגור
  • 5.
    הסתה? לא שמעתם אתה ואריה שמתנחלים נטבחו ב-7?
    מראה שעל הקיר 05/2026/07
    הגב לתגובה זו
    2 1
    מוזרים שכאלו חטפו נשק וחפזו לעזרת הקיבוצים. ולא חזרו. ועכשיו אתם מסיתים נגדם. אנא תוליכו חרפתכם?
    סגור
  • או שלא שמעת את גולן
    דינה 05/2026/07
    הגב לתגובה זו
    1 1
    או שלא הבנת את דבריו
    סגור
  • 4.
    דרוקר צודק (ל"ת)
    ציוני 05/2026/07
    הגב לתגובה זו
    2 4
    סגור
  • 3.
    להעיף את דרקר המרעיל הגדול. (ל"ת)
    ברוך 05/2026/07
    הגב לתגובה זו
    7 2
    סגור
  • 2.
    דרוקר הדרק חוץ משנא6ה לימין אין בך כלום (ל"ת)
    סימה 05/2026/07
    הגב לתגובה זו
    6 1
    סגור
  • 1.
    רפפורט,תשקיע במראה שדרוקר המסית יראה את עצמו,זה חשוב. (ל"ת)
    דרוקר והדבשת 05/2026/07
    הגב לתגובה זו
    5 1
    סגור