תקשורת ומדיה

בת זוגו לשעבר של יוני נתניהו: "לא סיפרתי את זה מעולם, זה נורא"

ברוריה שקד אוקון שוברת שתיקה של עשרות שנים ומספרת על היחסים המורכבים עם משפחת נתניהו, השיחה המפתיעה מראש הממשלה והרגע שבו נדרשה לעזוב את בית האבלים
יוני נתניהו (צילום מתוך 'אחריי - סיפורו של יוני נתניהו', רשת)
ברוריה שקד אוקון, בת זוגתו לשעבר של יוני נתניהו, התארחה בפודקאסט של העיתונאי גיא פלג בבית הפודקאסטים All In וסיפרה על היחסים עם משפחת נתניהו והשיחה הטלפונית היחידה שקיימה עם ראש הממשלה.
"היה מאוד צפוף אז גירשו אותי מהשבעה. אמרו לי שמאוד צפוף פה ואני אמצא מקום לעצמי מקום אחר לשבת בו. זה נורא, עידו אמר לי את זה", שיתפה שקד אוקון בריאיון עם גיא פלג, כתב לענייני משפט בחברת החדשות של ערוץ 12 ואחד ממבקריו החריפים של נתניהו. 
 
@allinhouseofpodcasts

היא לא דיברה מעולם. ביום ראשון בפודקסט של גיא פלג מבית אול אין הבית של הפודקסטים, ברוריה שקד אוקון, בת הזוג האחרונה של יוני נתניהו ז״ל מספרת על האהבה הגדולה שהייתה, הימים שאחרי נפילתו והיחסים עם משפחת נתניהו.

♬ original sound - All•in הבית של הפודקאסטים
בת זוגו לשעבר של יוני נתניהו המשיכה בדבריה וסיפרה על האירוע החריג שבו הייתה מעורבת לאחר מות אהובה. "מה שנורא בזה זה גם שאני לא סיפרתי את זה מעולם. לא דיברתי על זה אף פעם. אני חושבת שזה דבר נורא. למה שהשבעה תהיה שם (בבית ההורים)? איך זה יכול להיות שהם לא העריכו את זה שיוני כל כך אהב אותי ושאני הייתי הבית שלו? איך זה יכול להיות? 
אז מסתבר שביום השלושים אורי דן עושה כתבה, מראיין את האחים של יוני ואת אבא שלו ולא מזכירים שהייתה לו חברה. לא מזכירים את זה. את היכול להבין כזה דבר? אז שוב יש טלפון מלשכת ראש הממשלה וראש הממשלה על הקו, פעם ראשונה ואחרונה של טלפון ביני לבין ראש הממשלה. הוא אמר לי: 'היינו בסדר איתך, לא?' אז אמרתי לו: 'תשמע, גם אני הייתי בסדר אתכם'. אני לא יודעת אם הוא הבין למה אני מתכוונת. כי 'אני הייתי בסדר אתכם' זה שלא דרשתי שהשבעה תהיה בדירה של יוני".
בהמשך, ברוריה שקד אוקון שיתפה כי היא ניסתה להילחם על זכויותיה כבת זוגו של יוני נתניהו אך ללא הצלחה. "הזכויות שלי היו שכל הדירה הייתה צריכה לעבור אליי. בעיקר הייתי בסדר שלא סיפרתי את הדבר הזה שגירשו אותי מהשבעה עד עכשיו. רציתי לגמור איתם יפה בגלל יוני. היה לי את יוני כל הזמן בראש".
תגובות לכתבה(3):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 2.
    מצחיקה באלוהים
    נו נו נו 08/2026/08
    הגב לתגובה זו
    0 1
    אז תגידי, הם עלו עלייך, רצית להשתלט על הדירה. הם פשוט היו חכמים מאוד וזיהו אצלך את החמדנות. לא מבינה מה נותן לך את הזכות עכשיו דווקא להשמיץ את המשפחה השכולה. זה רק מוכיח עליבות. פלג בטח ככח ידיים עם חיוך של גרגמל.
    סגור
  • 1.
    תגובה
    מזרחי 08/2026/03
    הגב לתגובה זו
    3 0
    אין בושה לו היית נשואה לו וקיבלתי מהם כסף רכוש אבל בגלל פוליטיקה זולה נגד ביבי עכשיו ליפני בחירות תתביישי לך זולה
    סגור
  • תן כבוד לגברת. גידלה ילד שהיה מורה בישראל
    בני בנקר 08/2026/03
    הגב לתגובה זו
    2 1
    ונידון ל 7 שנות מאסר על אונס ילדה בת 12. מעניין למה גיא פלג לא הזכיר את זה בראיון. הרי יש לו התמחות בסקור אונס...
    סגור