תקשורת ומדיה
כוכב "הפטריוטים" מגייס תרומות: "היא צריכה עזרה עכשיו"
העיתונאי יותם זמרי ביקש מעוקביו ברשת החברתית X להירתם לטובת מאבק של שורדת נובה שמתמודדת עם קושי במימון טיפולים רפואיים: "כל סכום, כל עזרה וכל שקל יעשו עבורה הבדל ענק"
העיתונאי יותם זמרי, המשמש כחבר פאנל בתוכנית הטלוויזיה "הפטריוטים" בערוץ 14, עלה לאחרונה לכותרות בעקבות וידוי כואב שחשף לעיני המצלמות הנוגע לסיום היחסים עם אשתו ד"ר שירן זמרי.
בשיח שקיים עם איתמר פליישמן, חברו להגשת הפודקאסט "צמד רעים" מבית NVP, זמרי הודיע כי הוא ואשתו נפרדים לאחר 17 שנים ביחד. "אני אגיד ששירן היא אישה מדהימה, היא אמא מדהימה, ואנחנו בטוב כי יש לנו ילדים שנמשיך לגדל", כך ציין העיתונאי.
בציוץ שפרסם בחשבון ה-X שלו, יותם זמרי פנה לעוקביו בבקשה להירתם למאבקה של שורדת הנובה שאיבדה רבים מחבריה בטבח ה-7 באוקטובר ומאותו רגע היא מתמודדת עם החמרה במצבה הנפשי ובקשיים במימון עלויות הטיפול שלה.

(צילום: YotYotam@)
עוד ב-
"תהיו טובים. ס׳ היא בחורה צעירה שעלתה לארץ לבדה לפני 5 שנים וללא גב משפחתי. היא שרדה את הנובה, איבדה המון חברים, ומאז מתמודדת עם הוצאות אדירות על טיפולים, תרופות ומחייה בסיסית. התהליך מול המדינה לקבלת הכרה רשמית בנכות לוקח זמן - והיא צריכה עזרה עכשיו. החלטנו לקחת יוזמה ולפתוח עבורה קבוצה שתעזור לה לעמוד על הרגליים. כל סכום, כל עזרה וכל שקל יעשו עבורה הבדל ענק", כתב זמרי לעוקביו ברשת החברתית.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



