תקשורת ומדיה

אילן לוקאץ': "בלשכת נתניהו ביררו מי יסכים להתחבק איתו ומי קפלניסט"

איש התקשורת אילן לוקאץ' יצא בחריפות נגד מפגש ראש הממשלה עם נוסעי טיסת פליי דובאי, ותקף את התנהלות לשכתו סביב המפגש בנתב"ג: "אזרחים שוב נאלצו להציל בעצמם את המצב

אילן לוקאץ ובנימין נתניהו (צילום shutterstock, ויקיפדיה)
הגעתו של ראש הממשלה בנימין נתניהו לנמל התעופה בן גוריון, במטרה לקבל את פניהם של נוסעי טיסת פליי דובאי שהשתלטו על המחבל ומנעו אסון כבד בשחקים, ממשיכה לעורר תגובות סוערות במערכת הפוליטית ובאמצעי התקשורת. העיתונאי ואיש התקשורת אילן לוקאץ' יצא במתקפה נוקבת נגד ראש הממשלה ולשכתו בחשבון ה-X  שלו.
בציוץ מפורט וחד כתב לוקאץ': "לסיכום - נתניהו 'ידע' (טוענים שופרות הכת) אבל לא עשה כלום כדי למנוע, אזרחים שוב נאלצו להציל בעצמם את המצב, מישהו בלשכת נתניהו בירר מראש מי מהם יסכים להתחבק איתו ומי קפלניסט. תנחשו עם מי הוא נפגש".
 
ציוץ זה, מצטרף לשלל התייחסויות שונות של אנשי תקשורת בישראל שביקרו את ההחלטה של ראש הממשלה בנימין נתניהו לקבל את פני האזרחים השבים. כזכור, במהלך המפגש נרשם אירוע מרגש כאשר נתניהו נפגש ישירות עם יניב חיון, אחד הנוסעים שהשתתף באופן פעיל בניטרול התוקף בתא הטייס, והודה לו ולשאר הנוסעים על אומץ הלב והתושייה שהפגינו ברגעי הטיסה הקריטיים.
כמו כן, לא מדובר בפעם הראשונה שבה לוקאץ' תוקף בחריפות אנשי ימין. לאחרונה יצא איש התקשורת נגד מוטי קסטל, ראש הדסק הפוליטי של חדשות 14, בעקבות כתבה שבה תקף קסטל את הרמטכ"ל לשעבר גדי איזנקוט וטען כי "האיש הוביל במשך שנים בצה"ל את ההכלה והרפיסות".
בתגובה לדברים, פרסם לוקאץ' ציוץ נוקב שבו תקף את קסטל בחריפות וכתב: "מוטי קסטל קיבל פטור מצה״ל על 'תורתו אומנותו'. ולתולעת המעיים הזאת יש טענות כלפי מי שהיה הרמטכ״ל ששכל את בנו הלוחם. ההכלה והרפיסות מול מגזר הפרזיטים חייבת להסתיים בעוד 34 יום".
 
תגובות לכתבה(1):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 1.
    אז המופרע אמר. איש עלוב ומסכן לוקץ האפס. (ל"ת)
    הילה 10/2026/01
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור