תקשורת ומדיה
לראשונה בישראל: כתבה חדשותית תשודר ב-360 מעלות - אבל רק בפייסבוק
הערב תשודר כתבה שצילם חזאי 'חדשות 2' אלעד זוהר, אבל משום שהטכנולוגיה עדיין לא מאפשר זאת - ניתן יהיה לצפות בה בפורמט החדש רק בדף הפייסבוק, למעט בעלי מסכים מיוחדים
חדשות 2 תשדר הערב (יום ג') כתבה בטכנולוגיה של 360 מעלות. מדובר על כתבה של חזאי חברת החדשות, אלעד זוהר, שיצא לצלם את הצפון המתייבש לאחר החורף השחון שעבר האזור.
בתקופה האחרונה עשתה החברה, באמצעות 'חדשות 2 Online' מספר שידורים במעין פיילוטים לבדיקת הטכנולוגיה של חברת Humaneyes, שפיתחה מצלמה בשם Vuze.camera המשלבת 8 עדשות שמספקות תמונה תלת מימדית מלאה. בין היתר שודרו כמה דקות מאימון של חטיבת הנח"ל, הופעה של אביב גפן, מרתון תל אביב, העדלאידע בחולון ועוד.
הפעם זו תהיה הפעם הראשונה בישראל שתשודר כתבה חדשותית בטכנולוגיה הזאת. ואולם את הכתבה באורך 4 דקות לא ניתן יהיה לראות בטלוויזיה רגילה, אלא רק בדף הפייסבוק של 'חדשות 2'. רק בעלי AppleTv יוכלו לצפות בכתבה ב-360 מעלות או כל טכנולוגיה שעושה miroring למסך המחשב. הצופים בטלוויזיה יצפו בכתבה בפורמט הרגיל - של דו-מימד.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה


