תקשורת ומדיה
לפיד: "לא רודף את חב"ד, מודאג מבן גביר וחסידי הרוצח ברוך גולדשטיין בכנסת"
ע"פ פרסום של נחום ברנע, ראש מפלגת יש עתיד איים על דמות בכירה בחב"ד שלא יתמכו במפלגת סמוטריץ': "ארדוף אתכם", לאחר מכן טען בטוויטר: "לא ארדוף אף אחד", סמוטריץ' זעם: "כל ההבדל בין חב"ד ללפיד באיום אחד"
האיום וההתנצלות של יאיר לפיד. נחום ברנע פרסם הבוקר (שישי) בידיעות אחרונות כי לפיד קיים שיחת איומים לכאורה עם אחד מהדמויות הבולטות בחב״ד בישראל. בשיחה אמר לפי הדיווח כי אם יתמכו במפלגתו של סמוטריץ׳ - ״ארדוף אתכם, נגמר הסיפור שלכם, נגמר הסיפור על חנוכיות בכל צומת בחנוכה ובתי חב״ד בעולם״
לאחר מכן הבהיר לפיד: "איני רודף ולא ארדוף אף אחד, בוודאי לא את חברי הטובים מתנועת חב״ד. תנועה רבת זכויות שרק אהבת ישראל ואהבת הארץ לנגד עיניהם. יחד עם זאת אני מביע דאגה עמוקה מכך שאיתמר בן גביר וחסידי הרוצח ברוך גולדשטיין יכנסו לכנסת".
אני רוצה להבהיר: איני רודף ולא ארדוף אף אחד, בוודאי לא את חברי הטובים מתנועת חב״ד. תנועה רבת זכויות שרק אהבת ישראל ואהבת הארץ לנגד עיניהם. יחד עם זאת אני מביע דאגה עמוקה מכך שאיתמר בן גביר וחסידי הרוצח ברוך גולדשטיין יכנסו לכנסת.
— יאיר לפיד - Yair Lapid🟠 (@yairlapid) February 19, 2021
במערכת הפוליטית גינו את לפיד. בצלאל סמוטריץ' מהציונות הדתית כתב: "כל ההבדל בין חב"ד ללפיד באיום אחד. תנועת חב"ד מקפידה לא להזדהות פוליטית, אוהבת ומסייעת לכל יהודי באשר הוא ללא שום תנאי או שיוך פוליטי. כל כך הפוך מיאיר לפיד. אני בטוח שבחב"ד ימשיכו לאהוב את לפיד, לקרב ולארח אותו בשמחה גם אחרי האיום הזה. כי כאלה הם החב"דניקים כבר יותר מ 200 שנה".
אורלי לוי אבוקסיס מהליכוד הוסיפה: "מזועזעת לקרוא בטורו של נחום ברנע ציטוטים מתוך שיחה של -ע״פ הפרסום- יאיר לפיד עם גורם בחסידות חב״ד. אין הגדרה אחרת לדברים חוץ משנאה תהומית, שיחת איומים, וניסיון פילוג מחפיר. לפיד מחוייב להבהיר את דבריו באופן מיידי. מי שלוקח את אהבת ישראל כבת ערובה, מעיד על עצמו ועל ערכיו יותר מכל".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(6):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
6.לפיד האפסאדי 02/2021/22הגב לתגובה זו1 0ואנו מודאגים מאיש כמוך שלא סיים כיתה א וחי על חשבון האבא שלו תתבייש שמאלן טיפשסגור
-
5.מעניין שבכל העדויות נגד השמאל אין הקלטותגל 02/2021/20הגב לתגובה זו2 0בשונה מהקלטות נגד הימין. בעיית אמינות? לביבי מותר לאיים ולהסית, צביעות במלוא הדרה. כן, אותה טקטיקה של הימין - האשמה בצביעות של האחר במקום התייחסות עניינית למקרה המדובר.סגור
-
4.לפיד אני ארדוף אותך בכל המדיה על כך שאתה ללאדודי 02/2021/19הגב לתגובה זו1 1בגרות וללא שום השכלה רוצה להיות ראש הממשלה, מה המסר לדור הבא? שאין צורך בהשכלה בסיסית לטובת הגעה לראש הפרמידה?! גמד קטן וטיפש מי בוחר בך ?סגור
-
3.הקלות העצומה של החרמה, הסתה ושנאה להתנצלות-לפיד! (ל"ת)לאן הגענו 02/2021/19הגב לתגובה זו1 0סגור
-
2.כמה רדוד לפיד יכול לרדת....בושה 02/2021/19הגב לתגובה זו1 1והוא עוד חושב שיכול להיות ראש ממשלה...????סגור
-
1.חחחחח ליצן פולטיקאי כושלחיים 02/2021/19הגב לתגובה זו1 1מי אתה שתגיד מי ניכנס ומי לא לא שחכנו מי אתה .מסית .שקרן.לצן .חנפן.ומפלג ומשסה עברנו את פרעה נעבור גם אותך.חצוףסגור


