תקשורת ומדיה
מגישת חדשות 13 עשתה מהפכה בבתי החולים? המחאה מתרחבת
לאחר ההתפטרות המתוקשרת של הילה קורח בשידור חי מתפקידה כמתמחה, החל גל של התפטרויות מצד מתמחים וכעת גם הסטאז'רים שמחכים לתקנים הצטרפו בהבטחה: "לא תופסים תקנים של מתמחים מפוטרים"
אפקט הילה קורח וצעקת המתמחים שהחליטו להתפטר, מתרחבת. אמש (שבת) יותר מ-220 סטאז'רים ורופאים שמחכים לתקן חתמו על העצומה וההצהרה "לא תופסים תקנים של מתמחים מתפטרים".
העצומה, היא יוזמה של סטאז'רים בעקבות כוונת מנהל רמב"ם לכנס ועדות קבלה ולקלוט סטאז'רים ומתמחים במקום המתמחים שהגישו מכתבי התפטרות במחלקות ביה"ח- כחלק מהמאבק לקיצור התורנויות.
הבוקר (ראשון) בשעה 8:00 בכניסה לבית החולים רמב"ם בחיפה, מתקיים מפגן תמיכה במתמחים המתפטרים בביה"ח רמב"ם. כמו כן, נערכה גם הפגנה של 'מרשם' למען המתמחים בתל אביב.
עוד ב-
כזכור, ביום חמישי האחרון ארגון הרופאים המתמחים פתח במחאה חריגה במסגרתה התפטרו מאות מתמחים מתפקידיהם בבתי החולים. לאחר שהודיעו על המהלך, חתמו מעל ל-500 רופאים והודיעו על הסדר לפיו המחאה תתבצע במחלקות בנות יחסי עבודה של פחות מ-50% מתמחים.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה


