תקשורת ומדיה

טרגדיה: השתפדה על הגדר בחצר ביתה ומתה מפצעיה

פאולינה נרקאי, בת 59, נפגעה מרכב שטח אפור מול בניין במגורים שלה. המכונית, שעלתה על המדרכה, העיפה אותה על הגדר, שדקרה אותה למוות

נהרגה בתאונה (צילום Tomas E. Gaston)
פאולינה נרקאי, בת 59, נפגעה מרכב שטח אפור מול בניין במגורים שלה. המכונית, שעלתה על המדרכה, דחפה אותה לתוך גדר, שחדר לתוכה אמא לשלושה ילדים וסבתא לאחד הייתה בדרכה להביא פיצה, אמרה משפחתה.
היא נלקחה לבית החולים יעקבי, שם נפטרה לאחר שעברה ניתוח, אמרה בתה, דיאנה נרקאי, בת ה-32. "היא הייתה אישה טובה ומתוקה. היא הייתה אישה מתוקה מאוד, "אמרה דיאנה. "זה לא הגיע לה. היא הייתה במרחק ארבעה צעדים מביתה".

דיאנה סיפרה שאביה היה בקומה העליונה בדירתו כשהתאונה קרתה ומיהר לרחוב לאחר ששמע פגיעה. "הוא ירד למטה והיה ג'נטלמן בבניין שהחזיק את אמא שלי בחיים עד שהאמבולנס הגיע", אמרה. פראן נרקאי, בן 71, אמר שהוא ידע מיד שאשתו מזה 40 שנה לא תצליח לשרוד את התאונה.
"היא התעלפה. היא איבדה הרבה דם", אמר פראן. הוא אמר שאשתו, ילידת אלבניה, חגגה לאחרונה את יום הולדתה. "בשבילי היא הייתה אדם נהדר. היא גידלה את הילדים שלי. היא הייתה מושלמת. הילדים היו מאושרים בחייהם. היא הייתה מאושרת", אמר.
סאל ארובי, בן 32, נהג אובר שגר ממול, עזר להוריד את נרקאג' מהגדר והרגיע אותה שהיא תהיה בסדר. היא אמרה 'אתה חושב שאני אשרוד?' אמרתי 'כן, את יכולה לעשות את זה. תישארי חזקה", הוא נזכר. לדבריו, הפצועה הודתה לו.
תגובות לכתבה(9):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 8.
    פיצה זה לא בריא (ל"ת)
    רותי 09/2022/19
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור
  • 7.
    אחת הידיעות המביכות שראיתי
    מעוז צור 09/2022/19
    הגב לתגובה זו
    1 0
    מאיפה היא? בית החולים יעקבי, איפה זה? מול טמבור?
    סגור
  • 6.
    השתפדה
    טלי 09/2022/18
    הגב לתגובה זו
    0 0
    מסכנה פשוט נורא שלא נדע מנוחתה עדן????
    סגור
  • 5.
    עברית שפה קשה, נכון?
    באז 09/2022/18
    הגב לתגובה זו
    2 0
    בגלל זה עדיין לא למדתם אותה ויצא לכם פה סלט מילים קריא בקושי
    סגור
  • לצחוק או לבכות...
    ימית 09/2022/18
    הגב לתגובה זו
    0 0
    חשבתי שרק אני בבלבלה ממה שקראתי פה
    סגור
  • 4.
    כך כותבים כתבה?
    אביגיל 09/2022/16
    הגב לתגובה זו
    3 0
    איפה קרה המקרה, מתי קרה?
    סגור
  • 3.
    אסון נוראי
    א.א.חיפה 09/2022/14
    הגב לתגובה זו
    4 0
    המכוניות שנכנסות לחצרות ובתים. ומסעדות מאוד לא ברור מה קרה לנהג לפני שנכנס לתוך הגדר או המסעדות . למה לא שמענו בעבר. והיום יותר . לא יקרו למה זה קרה. לומדים מזה.
    סגור
  • 2.
    פשוט גורל אכזר יהי זכרה ברוך (ל"ת)
    טדי 09/2022/13
    הגב לתגובה זו
    6 0
    סגור
  • 1.
    אנשים נוהגים כמו חיות בכביש, רצח לשמו
    מזעזע! 09/2022/11
    הגב לתגובה זו
    9 0
    איזו דרך נוראית למות... פשוט עצוב!
    סגור