מינויים
קבוצת נדל"ן מציגה שינויים בצמרת: זו המנכ"לית החדשה
מייסד קבוצת ג'י סיטי יעבור לכהן כיו"ר הדירקטוריון החל מאוקטובר, ומי שיורשת את כיסאו היא קרן כליפה. בחברה נערכים לבחון מכירת נכסים בברזיל, באירופה ובארה"ב לצד צמצום הוצאות
דירקטוריון G סיטי אישר את כניסתה של קרן כליפה לתפקיד מנכ"לית החברה ב-1 באוקטובר 2026. עם כניסתה לתפקיד תחליף כליפה את חיים כצמן, מייסד הקבוצה ומנכ"ל החברה, אשר יעבור לכהן כיו"ר דירקטוריון G סיטי, ממועד זה.
חיים כצמן, מייסד הקבוצה ומנכ"ל החברה, מסר: "אני שמח ומברך על מינויה של קרן לתפקיד מנכ"לית החברה. עבדתי עם קרן בארבע השנים האחרונות, ראיתי מקרוב את היקף ועומק הידע שלה, את ההערכה העצומה לה היא זוכה בשוק הנדל"ן בארץ ובעולם, הן מגורמים איתם אנו באים במגע והן מצד עובדי ומנהלי החברה.
מעבר להיותה מקצוענית בתחום, לקרן יש היכולות המוכחות לנהל מערכת רב זירתית, רבת משתתפים כמו בקבוצה שלנו. קרן מכירה כל עובד, כל נכס וכל תוכנית בקבוצה ואני בטוח שכל אלו יאפשרו לקרן, ביחד עם ההנהלה וצוות העובדים המסור שלנו, להצעיד את החברה לפסגות חדשות".

צילום: ויקטור לוי
"בתפקידי כיו"ר אסייע לקרן בגיבוש האסטרטגיה ארוכת הטווח לחברה, למיקוד העסקי ולחיזוק מבנה ההון של החברה. נבחן מקרוב את כל מוקדי הפעילות שלנו ונביא לדירקטוריון הצעות לדרכים ופעולות נוספות להאצת הליך הורדת המינוף והמיקוד העסקי, לרבות בחינת מכירת אחזקותינו בברזיל ונכסים נוספים באירופה ובארה"ב, כמו גם הורדה משמעותית של הוצאות הנהלה וכלליות, וניצול טוב יותר ומתגמל יותר של יכולות הניהול הגבוהות של החברה באזורי פעילותה, בדרך של ניהול נכסי צד ג', או שותפויות בנכסים עם צד ג', תמורת דמי ניהול ודמי הצלחה, כפי שאנו כבר עושים", ציין כצמן.
קרן כליפה הודתה על הבחירה בה לתפקיד הבכיר: "אני מודה לדירקטוריון על האמון ומקבלת על עצמי את האחריות להוביל את החברה בתקופה משמעותית זו, ביחד עם ההנהלה וצוות העובדים המסורים של החברה, בכל טריטוריות הפעילות שלנו. נפעל בנחישות ובאחריות להשבחת נכסי הליבה שלנו, מימוש נכון ומואץ של האסטרטגיה, למיקוד עסקי, הפחתת מינוף, לצמצום עלויות וליצירת ערך לכל בעלי העניין שלנו".
עוד ב-
לקרן כליפה 22 שנות ניסיון בתחום הנדל"ן. היא מכהנת בחברה מאז 2022 ושימשה בשנים האחרונות כמנכ"לית חטיבת הנדל"ן, סמנכ"לית התפעול ומשנה למנכ"ל. קודם לכן כיהנה כסמנכ"לית הנכסים של קבוצת הראל ביטוח, במשך 7 שנים, שם ניהלה תיק נדל"ן בישראל ובחו"ל בהיקף של כ-15 מיליארד שקל. חילופי התפקידים כפופים לאישור האסיפה הכללית המיוחדת, שתתבקש לאשר את תנאי כהונתה של כליפה כמנכ"לית, את תנאי כהונתו של כצמן כיו"ר ואת מדיניות התגמול המעודכנת.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



