מינויים

גילת מודיעה על מינויו של איזק אנג'ל לתפקיד יו"ר הדירקטוריון

הספקית העולמית המובילה של תקשורת פס רחב מבוססת לוויין מצאה את המחליף שלה לדב בהרב אשר פרש מתפקידו לאחר שבע שנות כהונה. המנכ"ל עדי צפדיה: "צופים כי שנת 2021 תהיה שנת צמיחה והזדמנויות"
כפיר אדר | 
גילת בקריית אריה (צילום ויקיפדיה)
חברת גילת רשתות לוויין, המובילה העולמית בטכנולוגיה לרשתות תקשורת לווייניות, פתרונות ושירותים, הודיעה היום (שלישי) על מינויו של איזק אנג'ל לתפקיד יו"ר הדירקטוריון של גילת. מינויו של אנג'ל ייכנס לתוקף באופן מידי והוא יחליף את דב בהרב אשר פרש מתפקידו לאחר שבע שנות כהונה.
אנג'ל מביא עימו שפע של ניסיון והישגים רבים מתפקידו הנוכחי ומתפקידיו הקודמים. אנג'ל מכהן כיו"ר הדירקטוריון וכיהן כמנכ"ל של חברת אורמת טכנולוגיות בע"מ, אשר הינה חברה בינלאומית לאספקת פתרונות חשמל ואנרגיה מתחדשת. לפני כהונתו בת שבע השנים באורמת כמנהל בכיר ודירקטור, מר אנג'ל מילא תפקידי ניהול בכירים ב-LeadCom Integrated Solutions, VeriFone ו-Lipman Electronic Engineering.
"בשם גילת, אני רוצה לברך את מר אנג'ל על הצטרפותו לגילת ואני מצפה בכיליון עיניים לעבוד לצידו וליהנות מניסיונו העשיר בחברה גלובלית וצומחת", אמר עדי צפדיה, מנכ"ל גילת. "אנו צופים כי שנת 2021 תהיה שנת צמיחה והזדמנויות אשר יבואו עם היציאה ממגפת ה-COVID-19 ואין לי ספק כי לניסיונו הרב של מר אנג'ל תהיה תרומה משמעותית לגילת".
"לגילת יש מעל לשלושים שנות מומחיות מרשימה בזירה הבינלאומית, בסיס לקוחות איתן, טכנולוגיה חדשנית מצטיינת ועובדים מוכשרים אשר ממצבים את גילת לקראת צמיחה רווחית," אמר איזק אנג'ל, יו"ר הדירקטוריון של גילת. "אני סמוך ובטוח שהדירקטוריון ימשיך להוביל את גילת בהצלחה וימלא חלק משמעותי בהישגיה העתידיים".
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה