מינויים

פריאפט ממנה את הפסיכולוגית ד"ר מרב כהן-ציון לסמנכ״לית מחקר

הפסיכולוגית הקלינית והחוקרת ד"ר מרב כהן-ציון מונתה לסמנכ״לית מחקר ומדע בפריאפט. תהיה אחראית על פיתוח האסטרטגיה הקלינית

ד"ר מרב כהן ציון (צילום נועם פיינר)
חברת פריאפט (Periapt), מתחום ה-Digital Health, שמפתחת פלטפורמה המסייעת להורים לילדים עם ADHD להתמודד עם האתגרים באמצעות טיפול רפואי ורגשי, מודיעה על מינויה של דר' מרב כהן-ציון לתפקיד סמנכ״לית מחקר ומדע.
ד"ר כהן-ציון, לה ניסיון של מעל ל-20 שנה במסגרות בריאות ציבוריות ופרטיות, היא חוקרת, פסיכולוגית קלינית (ארה״ב) ורפואית (ישראל) ומומחית בטיפולים התנהגותיים וקוגניטיביים. ב-5 השנים האחרונות עוסקת בתחום הבריאות הדיגיטלית. מתרגמת טיפולים מבוססי מדע לעולם הדיגיטלי, והופכת אותם נגישים לכל. 
במסגרת תפקידה החדש, תהיה אחראית על פיתוח האסטרטגיה הקלינית ותוביל את התחום המדעי ומחקרי.

זיו אלול, מנכ״ל פריאפט: ״אנחנו שמחים לצרף אלינו את דר' מרב כהן-ציון שמביאה עמה נסיון קליני בינלאומי בחברות סטארט-אפ בתחום הבריאות הדיגיטלית. מרב תוביל ותנהל את מערך המחקר והמדע, ומדובר בתוספת משמעותית לצוות. יחד נוכל להצעיד את החברה קדימה ולממש את החזון המשותף. כחלק מהאצת תהליכים, תחום המחקר הפך להיות תחום מרכזי יותר מבעבר. כיום, קבלת החלטות חכמה חייבת להיות מבוסס נתונים. אנו עדים להתפתחות המואצת של הטכנולוגיות בתחום הבריאות הדיגיטלית, שביכולתן אפשר ממש לשפר חיים של אנשים ולייצר השפעה גדולה״. 
דר' מרב כהן-ציון, סמנכ״לית מחקר ומדע: ״אני שמחה להצטרף לצוות פריאפט ולתרום את חלקי בתחום הבריאות הדיגיטלית. אני מאמינה שלפריאפט יש פוטנציאל להציע דרכים אמיתיות ויעילות שיסייעו להורים לילדים עם ADHD להתמודד עם האתגרים שבדרך. ביחד נוכל לקחת את החברה לעבר אופקים חדשים ונבנה במשותף את הדרך הנכונה להגשמת מטרה זו״.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה