נדל"ן ותשתיות
מבקר המדינה תחת אש: "אין לי הרבה מה לומר עליו, מדובר בבדיחה"
מנהל רמ"י, ינקי קוינט, תקף בחריפות את מבקר המדינה על רקע הדו"ח שפרסם בדבר המוכנות הדיגיטלית של הרשות: "מדובר בבדיחה"
מנהל רשות מקרקעי ישראל, ינקי קוינט, תקף בחריפות את מבקר המדינה מתניהו אנגלמן בעקבות הדו"ח שפרסם לגבי המוכנות הדיגיטלית שלא באה לידי ביטוי ברמה מספקת ברשות למקרקעי ישראל.
בשיחה עם איציק מצרפי בתוכנית "השיטה" בגלי ישראל אמר קוינט כי, ״אני חושב שמבקר המדינה פתח דו״ח ישן ובדק את הפעולות בו. הכנסנו מערכות AI שהמבקר אפילו לא ראה אותם… אין לי הרבה מה לומר על מבקר המדינה חוץ מזה שמדובר בבדיחה. הדו״ח הזה יותר מעיד על הבודק מאשר על הנבדק. עבדתי עם כמה מבקרי מדינה, היו טובים יותר. אם הוא היה מגיע-הוא היה רואה את המערכות שהכנסנו לשימוש״.
עוד ב-
כזכור, מבקר המדינה כתב בדו"ח על הרשות למקרקעי ישראל כי הרשות לא קבעה מהם השירותים שמתוכננת הפחתה של המידע והמסמכים שהציבור נדרש להמציא לה כדי לקבלם וגם לא קבעה את היעדים לצמצום היקף המידע והאישורים הנדרשים מהציבור. גם בביקורת החוזרת נמצא כי הדבר תוקן במידה מועטה. לגבי הטיפול בפניות הציבור-רמ"י לא עדכנה את נוהל הטיפול שלה ולא פרסמה את הנוהל לציבור באתר שלה. בביקורת החוזרת נמצא כי הליקוי תוקן רק במידה מועטה.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(1):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
1.יש לי בדיחהדני 05/2025/13הגב לתגובה זו0 0הוא בדיחה ואתה ורמ"י שלך בדיחה וכל המדינה הזאת בדיחה רק חבל שהבדיחה על חשבוננוסגור



