נדל"ן ותשתיות

איתי לוי בעסקת ענק: הפנטהאוז שרכש במיליונים - והשכנה המפורסמת

איתי לוי רכש פנטהאוז יוקרתי בצפון תל אביב. כמה כסף עלה הנכס היוקרתי ומיהי השכנה המפורסמת כוכבת הטלוויזיה שרכשה דירה יוקרתית נוספת לצידו? בלעדי ל-ice
אפרת קרסנר |  1
איתי לוי (צילום רן יחזקאל)
הזמר איתי לוי השלים עסקת ענק בפרויקט יוקרה חדש בלב הצפון הישן של תל אביב.
ל-ice נודע שבאות הבניין שבו נעשתה הרגישה של הזמר איתי לוי, רכשה עו״ד נעמה אלחדד, כוכבת תוכנית “הפליליסטיות” ברשת 13, דירת מיני־פנטהאוז יוקרתית עם מרפסת פתוחה ונוף לים במחיר של כ-7 מיליון ש״ח, ששוויה כיום מוערך ב-11 מיליון ש״ח. 

(נעמה אלחדד)
לוי רכש את הפנטהאוז בסכום של כ-10 מיליון ש״ח, דירה שמכילה גם בריכה פרטית על הגג, שהיא לבדה בגודל של כ־70 מ”ר, מול נוף עוצר נשימה לים ולכל קו הרקיע של העיר. כך על פי הפרסום באתר וואלה.
נזכיר כי הזמר איתי לוי נצפה בחודשים האחרונים מבלה עם נעמה אלחדד. בריאיון לתוכנית הטלוויזיה "ערב טוב עם גיא פינס", סיפר הזמר האהוב ושופט תוכנית המוסיקה "הכוכב הבא לאירוויזיון", על החברות עימה וטען כי היא חברה טובה, למרות השמועות על זוגיות בין השניים.
מאז ביצוע העסקה, שווי הנכס של איתי לוי כבר זינק לכ־15 מיליון - עלייה חדה שמעידה על הביקוש הגבוה לפרויקט. לוי לא בזבז זמן וכבר סיים לעצב את הדירה החדשה.

(הפנטהאוז של איתי לוי)
את הפרויקט יזם דוד ציוני, ישראלי במקור שמתגורר ופועל במילאנו וברחבי איטליה. ציוני, הנו יזם מוערך המתמחה בהקמה וביצוע של פרויקטים אקסקלוסיבים ויוקרתיים בארץ ובחו״ל.

(איתי לוי במעמד החתימה)
את הנכסים רכשו לוי ואלחדד בתיווכה הבלעדי של הגברת שירה מלכס, שמתמחה וידועה בהשכרה ומכירה של נכסי יוקרה בצפון תל אביב ובאזור גוש דן.
 
תגובות לכתבה(1):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 1.
    כמה הם מרויחים? משלמים מס הכנסה? (ל"ת)
    ציפי 07/2025/18
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור