נדל"ן ותשתיות
דירות 5 חדרים ב-1.48 מיליון שקל? בעיר הזו תוכלו למצוא
מחירים נמוכים במיוחד, קרבה לרכבת ולקריית הממשלה המתוכננת ופארק גדול ליד הבית. שכונת לב העמק בעפולה בתנופה- לאחר סיום שיווק פרויקט מוצלח, פרויקט חדש יוצא השבוע לדרך
שכונת לב העמק החדשה בעפולה מתרחבת עם פרויקט חדש שיוצא לשיווק השבוע. מדובר בשני בניינים בני 9 קומות במחירים שכבר קשה להשיג בשוק. כך דירה 5 חדרים בשטח של 137 מ"ר ימכרו במחיר של החל מ-1.48 מיליון שקל בסך הכל.
דירות פנטהאוז ענקיות על קומה שלמה מוצעות למכירה ב-2.5 מיליון שקל. הפרויקט נבנה על ידי קבוצת רחמני, חברה יזמית וקבלנית. סך הכל מוצעות כ-70 יחידות דיור על ידי קומפס שיווק פרויקטים.
הבניינים נמצאים בקו ראשון לתחנת הרכבת, דבר שצפוי להעלות את ערך הדירות בפרויקט. בשנה האחרונה עלו המחירים בשכונה בכ-20 אחוז. השכונה קרובה לצירים מרכזיים, מוסדות ציבור וחינוך ולפארק ענק ומשוכלל שנבנה בעלות של כ-7 מיליון שקל.
כמו כן, בקרוב מתוכננת להיבנות בסמוך קרית ממשלה, שתכלול בית משפט, סניפים של ביטוח לאומי ומשרד הפנים ומבני ממשלתיים נוספים. במקביל לפרויקט החדש שמוצע כעת למכירה, הושלם שיווק של פרויקט שכלל שני בניינים בני שמונה קומות בשכונה, גם כן על ידי קומפס שיווק פרויקטים, ואכלוסו יושלם בקרוב.
עוד ב-
חי יוסף כהן, מנכ"ל ובעלים, קומפס שיווק פרויקטים: "אנו גאים להמשיך לבנות ולפתח את לב העמק, שכונה חדשה ומתקדמת שמצעידה את עפולה קדימה. לאחר שהשלמנו שיווק של פרויקט אחד בשכונה, שאכלוסו יושלם בקרוב, אנו ממשיכים במלוא המרץ ומשווקים פרויקט נוסף, במחירים אטרקטיביים מאוד.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(2):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
2.העיר והמזרקהעפולאי לשעבר 02/2023/09הגב לתגובה זו1 0עפולה היתה פעם החור בקצה הסרגלסגור
-
1.מי שחכם לא קונה דירה ב4 מיליון באזורי הביקושאור 02/2023/08הגב לתגובה זו1 0אפשר להתרחק קצת והמחירים יורדים. יש שכונות טובות כמעט בכל עירסגור


