ויראלי

מגיש רשת 13 החדש כועס: ''יש אידיוטים מוחלטים''

שי גולדן קורא לרמטכ''ל החדש לפעול: ''כל סרבן, כל פרשן פוליטי מטעם עצמו שלובש מדים, בשניה שהוא אפילו ממלמל מילה בעניין - באותה השניה שהוא עושה זאת: הדחה משירות ושלילת דרגותיו ומעמדו. ואם הוא בסדיר: לכלא''
מערכת ice |  5
שי גולדן (צילום מסך ערוץ 14)
גם למגיש של רשת 13 שרק לאחרונה התפטר מערוץ 14 נמאס. תופעת הסרבנות ששוב צצה כעת אחרי פיטורי ראש  השב''כ מהאחראים הבולטים למחדל ה-7.10. אלו שסירבו לפני הטבח שוב נשמעים כמי ששוב שמים את האג'נדה הפוליטית במקום חשוב יותר.
שי גולדן לא מוכן לשתוק על כך. בפייסבוק שלו הוא טען: ''סרבנות. או נמות. יש אידיוטים מוחלטים שגם אחרי השבעה באוקטובר לא הפנימו שהאלטרנטיבה לייסורי המצפון המוסריים והעקרוניים שלהם היא מוות. ואונס. ושחיטה. ושריפה. ועריפת ראש. לכולנו. כולל למשפחותיהם. כל סרבן, כל פרשן פוליטי מטעם עצמו שלובש מדים, בשניה שהוא אפילו ממלמל מילה בעניין - באותה השניה שהוא עושה זאת: הדחה משירות ושלילת דרגותיו ומעמדו. ואם הוא בסדיר: לכלא''.

עוד הוא המשיך: ''אף אחד לא יחליט לפרק את הצבא ששומר על תינוקות ישראל מעריפת ראשים, כי החלטות הממשלה לא באות לו טוב. פעם אחת בלענו באיפוק את התופעה הנלוזה והמופקרת הזאת. לא עוד. לא עוד ראשי תינוקות ערופים, בגלל ש״ביבי הורס את המדינה״. עד שביבי יוחלף - על ידי העם, בקלפי - אתה לא תיטוש את משמרתך על גבולות המדינה, ולו אם רק בשם המשפחות הבאות שיישרפו בממ״דים. או בשם אלה שכבר נשרפו בשבעה באוקטובר. סרבנות. או נמות. ואף אחת מהאופציות אינה מקובלת''.
הוא גם שלח מסר לרמטכ''ל הנכנס אייל זמיר: ''ואני מקווה מאד שהרמטכ״ל הנוכחי יעקור כל נבט, ולו הקטן ביותר, של התופעה הבזויה והנפשעת הזאת. מהשורש. בניגוד לקודמו העלוב.הגנה על ילדינו אינה על תנאי. בשום תנאי. תכניסו את זה טוב-טוב לראש שלכם, אנשי השישה באוקטובר. טוב-טוב. לא עוזבים משמרת הגנה על ילדינו. לא עוזבים משמרת הגנה על הבית. Never again. וזה כולל סרבנות. מה שבטוח: הסינווארים קוראים את הידיעות האלה ומחככים ידיהם בשמחה. ממש כמו בשישה באוקטובר. כמה אידיוט צריך להיות כדי לא להבין זאת? כמה?''.
תגובות לכתבה(5):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 4.
    ??
    דודו 03/2025/19
    הגב לתגובה זו
    1 0
    פשוט התחרפנת רק שאילו שיושבים ועוסקים בתורה יכוליםלעזור לנו.
    סגור
  • 3.
    צודק!! (ל"ת)
    לילך 03/2025/19
    הגב לתגובה זו
    0 1
    סגור
  • 2.
    בהחלט קצנו בסרבנים וגרועים מהם המסיתים למרד וסרבנות (ל"ת)
    דן 03/2025/19
    הגב לתגובה זו
    0 1
    סגור
  • יש 60,000 סרבנים עם גיבוי מלא של הממשלה
    MK 03/2025/19
    הגב לתגובה זו
    1 0
    למה להם מותר?
    סגור
  • 1.
    גולדן
    יעקב 03/2025/19
    הגב לתגובה זו
    0 0
    תזכירו לי מי זה
    סגור