ויראלי

ישראל אהרוני חושף בגיל 73: ''זה לא עסק רווחי בישראל''

על הנזקים לענף המסעדנות בשנים האחרונות השף הוותיק מספר: ''אני לא חושב שיש חזירות. נכון שהכל נורא נורא יקר, אבל יש תחום בארץ שהוא לא נורא נורא יקר? אני רוצה בעניין הזה לסנגר על חבריי המסעדנים, כי באמת שהם אוכלים חרא''
מערכת ice |  5
ישראל אהרוני בקמפיין ארקוסטיל (צילום אור גפן)
אם יש דבר אחד שמייחד את השף ישראל אהרוני, זו ההופעה האייקונית שלו. השף שראה הכל והיה לשף-סלב הראשון בישראל מספר בראיון למאקו על הכל כולל על ההתרחבות העסקית שלו עם רשת 'אהרוניס'.
על הנזקים לענף המסעדנות בשנים האחרונות הוא מספר: ''אני לא חושב שיש חזירות. נכון שהכל נורא נורא יקר, אבל יש תחום בארץ שהוא לא נורא נורא יקר? אני רוצה בעניין הזה לסנגר על חבריי המסעדנים, כי באמת שהם אוכלים חרא. אתה יודע מה זה קורונה בשביל מסעדנים? אתה יודע כמה הפסדים? בכלל, זה לא עסק רווחי בישראל. אני לא נהייתי עשיר ממסעדות, ומעט הכסף שכן עשיתי ממסעדנות היה בשנות ה-80".

הוא גם מודה: ''"בוודאי. במעמדי בחו"ל, במקום אחר, הייתי וואו. ואני לא. אין לי תלונות, אני חי יפה והכל בסדר, אבל לא נהיים עשירים מזה, ואני מעריץ את אלה שפותחים היום. לכן אין לי עכשיו מסעדות, יש לי קצביות ומקומות של סטריט-פוד, וזה יותר כדאי. לא בהרבה, אבל יותר. אני יכול להגיד לך ממרום שנותיי, אם אתה נותן לי היום לפתוח מסעדה – אני מדבר על מסעדה-מסעדה, עם מלצרים והכל – אני לא פותח. פשוט לא פותח".
רק לאחרונה השף ישראל אהרוני התארח בפודקאסט "הגיעו לגיל" של העיתונאי שי גולדן, אשר עזב את ערוץ 14 לטובת ערוץ 13. במהלך השיח, הודה השף הישראלי כי הוא לא מפחד מהמוות אך הוא אכן חושש מהאופן שבו הוא יסיים את חייו. 
"האמת שאני לא מפחד מהמוות, אני מפחד מהאופנים השונים שבהם אפשר למות. אני ממש ממש מקווה, שאני אמות מוות חטוף. אם את זה השגתי, שיחקתי אותה", שיתף ישראל אהרוני.
תגובות לכתבה(5):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 5.
    מסעדות
    יורם 05/2025/02
    הגב לתגובה זו
    0 0
    המסעדנים לא מסכנים בכלל , המצאה של אהרוני, אני אוכל במסעדות בגוש דן מכל הסוגים והסגנונות, מלאות עד אפס מקום,מחירים גבוהים מאד כ30 אחוז עליה בארבעת החודשים האחרונים אלו הן העובדות נקודה.
    סגור
  • 4.
    חחחח
    מולייר 05/2025/02
    הגב לתגובה זו
    0 0
    מוזר לומר שזה לא רווחי ולא חזירי ועדיין רוב השפים חיים בעשירון העליון אבל ככה זה פה מי שלא בוכה לא גודל חחחחכמה בכיינות לא יאמן .
    סגור
  • 3.
    אהרוני
    אילן 05/2025/01
    הגב לתגובה זו
    0 0
    עם עוף בגריל מוכרים ב 90 שקל עוף אז סליחה אהרוני זה פשוט בדיחה או גניבה מסעדות יכולות לתת אוכל יותר פשוט ראית כמה עולה כוס יין
    סגור
  • 2.
    מנת בשר בגודל מיני קרמבו 700₪
    ישראלי 05/2025/01
    הגב לתגובה זו
    0 0
    לא פלא שעדיף שווארמה
    סגור
  • 1.
    ישראל אהרוני
    דניאל מזרחי 05/2025/01
    הגב לתגובה זו
    0 1
    אפשר להרוויח ממסעדה אם הכיוון שלה עממי ופשוט ברגע שמנסים להתפלצן אז מפסידים
    סגור