ויראלי

מיכל הקטנה חושפת: זה בן הזוג הבא שאני רוצה בחיי

מיכל הקטנה נשאלה האם היא בשלה לזוגיות חדשה וחשפה: ''כן, אני רואה את עצמך נכנסת לזוגיות. אחרי כל מה שעברתי - אני לא מחפשת הרפתקה. אני מחפשת בית. מבקשת חיים עם לב. אני רוצה גבר שלא ייבהל מהעוצמה שבי''
מערכת ice |  5
מיכל הקטנה (צילום מסך רשת 13)
מיכל הקטנה היא אשת עסקים, כוכבת ילדים, אמא לשישה וגרושה טרייה. ככזאת, היא מקפידה לשתף ולספר על התחושות והחוויות שלה כדי להעניק השראה לנשים אחרות הנמצאות במצבה. בסשן שאלות ותשובות היא חשפה סוף סוף האם היא מוכנה להמשיך הלאה במישור הזוגי אחרי הפרידה ממי שהיה בן זוגה לאורך 16 שנים - ניר ויצמן.
מיכל הקטנה נשאלה האם היא בשלה לזוגיות חדשה וחשפה: ''כן, אני רואה את עצמי נכנסת לזוגיות. אבל לא לכל זוגיות - אלא לזו שנולדה ממקום של אמת. אני לא מחפשת השלמה, כי אני לא חצי. אני מחפשת חיבור - של נשמות, של לבבות, של ערכים. קשר שמכבד את הדרך הארוכה שעשיתי, את המקומות הכואבים, את השקטים ואת אלו שצעקו מבפנים בלי קול. אני רוצה אהבה שקטה. כזו שאני יכולה להניח בה את הראש - ולהרגיש בטוחה. רגועה. עטופה''.

היא המשיכה והסבירה על הזוגיות שהיא מדמיינת: ''אהבה שהיא מקום, לא רק סיפור. אהבה שהיא נוכחות - לא דרמה. לא מאבקי כוחות, לא מבחנים. רק אמת. יציבות. הקשבה. אני לא מחפשת אהבה שהיא אינטרס, או עסקה. לא רוצה קשר שבנוי על "תן וקח", על חישובים, על מה יצא לי מזה. אני לא מחפשת ביטוח חיים - אני מבקשת חיים עם לב. אני רוצה גבר שלא ייבהל מהעוצמה שבי, שלא ינסה להקטין אותה - אלא יעמוד מולה בהשתאות. גבר שלא יתפעל רק מהאמא שאני, אלא יראה גם את האישה: הרגישה, הרוחנית, השותקת לפעמים, זו שנושאת לב ענק אבל גם זקוקה למגע שיחזיק אותו''.
היא לא עצרה בתיאור: ''אני רוצה לדעת שיש לי על מי להישען. בלי פחד. בלי מסכות. בלי צורך להסביר. יד שתחזיק בשקט, עיניים שיאמרו לי "אני רואה אותך", לב שיגיד לי: "את יכולה לנוח פה. אני כאן." כי אחרי כל מה שעברתי - אני לא מחפשת הרפתקה. אני מחפשת בית. בתוך מישהו. וכן, אני יודעת  מגיע לי. אהבה גדולה, עמוקה, פשוטה, בלי מאמץ מיותר. כזו שלא דורשת להוכיח כלום - רק אומץ לבחור בה. ואני בוחרת. אני פותחת את הלב. בלי ציפיות מוגזמות, אבל עם אמונה שלמה: שיש שם מישהו - שמוכן לראות אותי באמת. ולבנות איתי יחד משהו חדש. בטוח. שקט''.
תגובות לכתבה(5):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 5.
    מטורפת,מזכירה את ענבל אור
    יניב 05/2025/10
    הגב לתגובה זו
    0 0
    בהצלחה למי שיכנס איתה לקשר...גרושה פיסיכית עם שישה ילדים שמצהירה שהיא רוצה כמה שיותר...שומר נפשו ירחק!
    סגור
  • 4.
    מביט בה - ורואה פינוקיו
    ג'ק 05/2025/10
    הגב לתגובה זו
    0 0
    אשכרה לא מעניינת ! הגברת הסתמית לא רואה את עצמה ממטר. חייבת משקפיים ומראה טובה דחוף
    סגור
  • 3.
    מיכל 'הקטנה'
    אבעד הרצל 05/2025/10
    הגב לתגובה זו
    1 0
    להבנתי, מיכל הקטנה היא חולת נפש, פסיכופטית נטולת רגשות. היא יש לה ש י ש ה ילדים, היא מזדקנת בת 44, גוף עייף ורצוץ אחרי 6 הריונות, 6 לידות, גידול של 6 ילדים שדורשים עכשיו תשומת לב רבה, כשההורים נפרדו. והיא, במקום להתמקד ולהשקיע בילדים, אצה רצה למצוא בן-זוג חדש, וללדת עוד ילדים. זוהי מהות הפסיכופתיה - אפס רגש. עצה לגברים: תברחו מהר ממיכל הקטנה.
    סגור
  • 2.
    מה את רוצה מהחיים שלנו?
    ישראלית עייפה 05/2025/10
    הגב לתגובה זו
    0 0
    נמאסת לגמרי לכי לרופא
    סגור
  • 1.
    בלבוש
    קישקוש 05/2025/10
    הגב לתגובה זו
    0 0
    קשקשת שאינה מעניינת
    סגור