ויראלי

קרן פלס בהצעת נישואין מפתיעה: "לא פנויה לקשר, היה נחמד הרווקות"

שנה וחצי אחרי הפרידה מנועם טור, קרן פלס מפרסמת סטורי שהפתיע את העוקבים שלה: "מתחתנת איתך היום"
מערכת ice | 
קרן פלס (צילום אינסטגרם/ קרן פלס)
קרן פלס, שופטת "הכוכב הבא", הזמרת וכותבת שיר האירוויזיון, הטילה פצצה בשנה האחרונה כשהודיעה על הפרידה מבן זוגה ואבי ילדיה נועם טור.
כעת היא חושפת כי את חייה ממלאים הפירות של "נוי השדה". בסטורי משעשע פרסמה קרן פלס הצעת נישואין לנוי הדס, בעלת העסק של "נוי השדה" וזו השיבה עליה בחיוב וכתבה: "מתחתנת איתך היום עכשיו הרגע!".
על כך השיבה פלס בסטורי נוסף וכתבה: "טוב חברים אני כבר לא פנויה לקשר. היה נחמד הרווקות אך העדפתי תאנים ואבטיח".

(מתוך חשבון האינסטגרם של קרן פלס)
את השיר "New Day Will Rise" שביצעה ניצולת הטבח ב-7 באוקטובר, שהתכסתה במשך שעות רבות מתחת לגופות במיגונית המוות בסמוך לפסיטבל הנובה וניצלה בנס של ממש, כתבה קרן פלס, הזמרת, היוצרת ושופטת "הכוכב הבא בקשת 12.
לאחרונה שיתפה פלס בקשיים שהיו לה במסגרת כתיבת השיר, כאשר אחד מהבתים בשיר נכתבו בשפה העברית, אחת השפות אותן דוברות בין היתר יובל רפאל, עמו היא הסתבכה לחלוטין.
פלס העלתה סטורי לחשבון האינסטגרם שלה, בו היא תיעדה עצמה יושבת על הפסנתר בביתה ומנסה לשיר את הבית בצרפתית שכתבה לשיר, תוך שהיא חורקת שיניים, כאשר היא מספרת ברקע כי הוא תירגם את זה, תמיר חיטמן, אני לא באמת יודעת צרפתית. הוא תירגם את הבית הראשון, זה כמו הבית הראשון".
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה