ויראלי

מלחיץ: כוכב "האח הגדול" מעדכן במצבו בעקבות הפגיעה הישירה

כוכב "האח הגדול", שהפך לכוכב רשת ששמו עולה אחת לבקרים במדורי הרכילות, מעדכן במצבו בעקבות הפגיעה הישירה בסורוקה
מערכת ice |  1
האח הגדול (צילום פלאש 90/ אוליביה פיטוסי, shutterstock)
יוצא "האח הגדול" והגרוש הטרי לא מפסיק לעלות לכותרות, וכך גם היום (חמישי). אבל, הפעם לא בגלל הדרמות והסערות המשפחתיות שלו או של אחותו, ספיר. מיד לאחר מטח הטילים הקשה ששוגר מאיראן קצת אחרי השעה 7 בבוקר.
לפנות בוקר, בשעה 4:49, העלה הכוכב סטורי כשהוא בדרכו לבית החולים סורוקה בבאר שבע כדי להיות לצידו של בן משפחתו המאושפז במקום. על גבי התמונה הוא עדכן: "מצאתי מכנה משותף בין האיראנים לדוד שמעון - שניהם לא נותנים לי לישון בלילה".
בסביבות השעה 8, כאשר הדברים הרגעו מעט, החליט בורגיל לעדכן את העוקבים במצבו. הוא שיתף סטורי נוסף בו הוא חושף התכתבות בקבוצת הווטסאפ המשפחתית בה הוא עדכן כי הוא שוהה בבית החולים ומתכנן לישון שם את מה שנותר מהלילה וכתב: "לילה טוב סורוקה". על גבי התמונה הזאת הוסיף בורגיל מזמור לתודה ובכך עדכן את כולם כי מצבו טוב, למרות שנמצא בלב זירת הפגיעה הישירה.

תגובות לכתבה(1):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 1.
    לבטלללללללללל
    שרי 06/2025/19
    הגב לתגובה זו
    0 0
    די תסגרו את התוכנית החולנית הזו.אנחנו במלחמההההההההההההה
    סגור