ויראלי

חגגו ב"בור" הסודי: מה שעשו שני שרים אחרי המתקפה ידהים אתכם

אחרי שהמתח בבור התת-קרקעי הגיע לשיאו, רגע מפתיע הצליח לשבור את השקט. אף אחד לא ציפה לראות את שני השרים עושים את מה שעשו כדי לשחרר את המתח
מערכת ice | 
הכניסה בור הממשלתי בהרי ירושלים (צילום יונתן זינדל/פלאש 90)
אחרי שיו"ר ש"ס אריה דרעי שיתף בראיון לתוכנית הפטריוטים עם ינון מגל בהתרחשות בקבינט לפני ובמהלך פתיחת תקיפת איראן, בראיון הסוער שהעניק, עתה הגיע תורו של שר נוסף לחלוק עם הצופים את שאירע מאחורי הקלעים בבונקר התת קרקעי אי שם בהרי ירושלים.
"הייתה התייעצות על מה ללכת, וכל אחד אמר את דעתו, יש דיון מסודר" אמר השר איתמר בן גביר בראיון לינון מגל "אני גאה בזה, ואני גאה שיש לנו ראש ממשלה. הייתי כאן, ולא פעם תקפתי אותו, אבל אני גאה במהלכים האלה".
הוא הוסיף ואמר: "תודה לבורא עולם, כי בסוף, ביבי וישראל כ"ץ והרמטכ"ל ובן גביר, וכולם – יש בורא עולם. ראינו איך הדברים האלה, פאזל, כמו במגילת אסתר – עוד דבר פתאום מסתדר, עוד דבר מסתדר, עוד דבר מסתדר, עוד דבר מסתדר. זה רק בורא עולם".
השר לביטחון לאומי שיתף בתחושות: "הייתי בבור בשבועיים האחרונים. זה אחלה בור", לשאלת מגל מה הייתה התחושה בזמן התקיפה עצמה. "מה היה שם בעשרה לשלוש? כולם בשקט?" שאל מגל והשר בן גביר השיב: "נפעמים. מתרגשים. ובשבת לאחר מכן שירי קרליבך. תפילות. שמחה. ריקודים. אני אף פעם לא רקדתי עם אריה דרעי, הפעם עשיתי את זה".
עם זאת הוא ציין ואמר: "אני חושב שהיינו צריכים עוד כמה ימים. אני כן חושב שהיינו יכולים לקחת עוד יעד של הפלת המשטר. לדעתי אפשר היה לנהל את המלחמה הזאת עוד כמה ימים. אבל בסופו של דבר, בסופו של דבר – הודו לה' כי טוב".
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה