ויראלי

גל גדות מחלימה מהפציעה הכואבת: זה מה שעשתה בישראל

הוונדר וומן הישראלית הגיעה חזרה לישראל אחרי צילומי הסרט החדש "The Runner", ואיחדה את החברות הקרובות לערב מיוחד 
מערכת ice | 
גל גדות (צילום דודי חסון)
השחקנית הישראלית, גל גדות נחתה בישראל ונחה מהפציעה הכואבת שחוותה, היא ניצלה את הזמן ונפגשה עם חברותיה הקרובות מתעשיית הבידור, רותם סלע, יעל גולדמן ולירון ויצמן בערב מיוחד .
בין הפרויקטים האישיים של כל אחת, הבנות התפנו והגיעו לערב איחוד, משם התמונה שיתפה גל גדות את התמונה המשותפת מתוך סדנה שהן עברו וכתבה: "ערב שזירת פרחים זה טרנד מטרף בעולם, אתם פשוט לא מודעים לזה".

צילום מסך מתוך חשבון האינסטגרם @gal_gadot
עוד דווח השבוע כי בצילומי הסרט החדש "The Runner" בלונדון בהשתתפותה של הוונדר וומן הישראלית, גל גדות נחשפו תמונות פפארצי בהן היא נעזרת בקביים, זו תוצאה של פציעה שקרתה במהלך הצילומים כך אישרו גורמים המעורים בפרטים בתקשורת הבריטית.
זו לא הפעם הראשונה שגל גדות חוו רגעים לא נעימים במהלך צילומי הסרט שמצטלם בימים אלו. לפני מספר חודשים, באחד מאיזורי הצילומים בתעלת מים ליד קמדן, הגיעו כדי להביע את מחאתם נגד השחקנית הישראלית, וגם שם נשמעו קריאות להחרמת הסרט.
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה