ויראלי
הבת של אייל גולן מתפרקת בכאב: ''הדמעות חנקו, מלא עצב''
בעקבות הופעתה בטקס אזכרה מרגש לזכרו של סמ"ר עמית פרידמן אלין גולן שיתפה: ''הורים שאיבדו את העולם שלהם, על אחים שאיבדו את החבר הכי טוב וההשראה שלהם, על החברים שרק מתפללים לחבק עוד פעם אחת אחרונה את החבר שלהם. בעיקר חושבת על עוד כמה משפחות כאלה יש לנו פה במדינה הזאת"
בעקבות הערב המשמעותי, בחרה גולן לחלוק את רגשותיה ברשתות החברתיות, כאשר היא פותחת את ליבה בפוסט נוגע ומעמיק שעוסק באובדן החיים היקרים ובמחיר הכבד שמשלמת החברה הישראלית. דרך הפוסט שלה, גולן לא רק חולקת את התחושות הקשות שמלוות אותה מאז הופעתה בטקס, אלא גם מעבירה מסר חברתי חשוב שלדבריה מדבר אל ליבה של המציאות הישראלית הנוכחית.
גולן שיתפה בכאב עמוק: "הגעתי היום לאזכרה של סמ"ר עמית פרידמן. הדמעות חנקו את הגרון, והאמת שאין לי כל כך מה לכתוב, רק מלא מלא עצב. על הורים שאיבדו את העולם שלהם, על אחים שאיבדו את החבר הכי טוב וההשראה שלהם, על החברים שרק מתפללים לחבק עוד פעם אחת אחרונה את החבר שלהם. בעיקר חושבת על עוד כמה משפחות כאלה יש לנו פה במדינה הזאת".
עוד ב-
היא המשיכה וסיפרה: "אז המסר היחיד שיש לי להעביר לכם הוא שתחבקו את האהובים שלכם כל עוד אתם יכולים. תצחקו, ותחייכו כל עוד אתם בריאים ושלמים. תנצלו את היום, ואל תחכו למחר כי קיבלתם את הזכות להתעורר בבוקר. סליחה מלאכים שלנו שאתם צריכים ללכת כל כך מוקדם. תודה שבזכותכם אנחנו לומדים להעריך את החיים''
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



