ויראלי

ספיר בורגיל בורחת: ''אני קצת אתנתק, צריכה את זה לנשמה''

בורגיל סיפרה לעוקבים שלה באינסטגרם על הצעד שהחליטה לקחת והסבירה כשהיא לצד חברה הטוב מימי התכנית ליאל קוצ'רי: "נסיעה לאילת. טוב, אנחנו נוסעים לחופשה עם הרבה הרבה אנשים שאני אוהבת, ואני צריכה את זה לנשמה''
מערכת ice | 
ספיר בורגיל (צילום מתוך חשבון האינסטגרם של ספיר בורגיל sapir_borgil_aklom@)
ספיר בורגיל נמצאת בעיצומה של משבר אישי עמוק, בעקבות התפרקות נישואיה מאברהם אקלום אותו הכירה בתוך בית האח הגדול של רשת 13. הזוג, שהיה מוכר במדורי הרכילות, שקוע כעת בסכסוך מר הכולל האשמות חמורות הדדיות שמתפרסמות ברבים. המתיחות בין השניים הגיעה לשיאים חדשים, כשכל צד מאשים את רעהו בהאשמות שונות הפוגעות בדימוי הציבורי של שניהם. אבל כעת צד אחד בוחר לנתק מגע.
בורגיל סיפרה לעוקבים שלה באינסטגרם על הצעד שהחליטה לקחת והסבירה כשהיא לצד חברה הטוב מימי התכנית ליאל קוצ'רי: "נסיעה לאילת. טוב, אנחנו נוסעים לחופשה עם הרבה הרבה אנשים שאני אוהבת, ואני צריכה את זה לנשמה", התוודתה. רגע לפני שחתמה את דבריה, הודיעה: "אני קצת אתנתק לכם"

אגב בסטורי נוסף שלה עוד לפני שיצאו השניים לדרך, היא התארחה אצל אחיה שניר בורגיל וחיבקה את בנו אחיינה אלארי: "לפני שנוסעת צריכה חמצן לנשמה. זהו, עכשיו אני מוכנה לחופשה". 
כזכור רק השבוע ספיר בורגיל אירחה בפודקאסט שלה יאחתי מבית פוריל את תום חיימוב והשניים דנו בזוכים האחרונים של האח הגדול. ספיר אף חשפה מי לדעתה יזכה בעונה הנוכחית ומדוע הורידה עוקב מיובל מעתוק שזכתה בעונה שלה.
"אני חושבת שבעונה שעברה שאור בן דוד שהוא חבר והכל, פרידה הייתה צריכה לזכות" טענה ספיר בורגיל וענתה גם על השאלה מדוע היא לא זכתה בסוף: "בעונות האחרונות, תשים לב נוצר רצף של זוכות, והאח הגדל היה חייב לתת את הזכייה לגבר" ונתנה את ההימור שלה לזוכה של העונה: "נחזור לעונה הזו, גם כאן בחורה תזכה בסוף וזו תהיה לדעתי תרצה כי היא היחידה שתייצג את הפורמט גם לאחר היציאה מהבית. האח הגדול זה פורמט שיש בו גם אחרי התכנית וצריך לדעת ולייצג את הפורמט גם לאחר מכן"
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה