ויראלי
אחרי 19 שנה: מאיה בוסקילה בקאמבק המרגש בחייה
רוברטו בן שושן הפך את בוסקילה לזמרת הלוהטת בישראל בתחילת המילניום לאחר ששמע אותה בערב קריוקי רנדומלי. כעת הם משתפים פעולה אחרי הרבה מאוד זמן באלבום החדש שלה
סוף טוב הכל טוב? המשקעים נותרו מאחור ואחרי כ-19 שנים בנפרד, סוכן העל רוברטו בן שושן חוזר לייצג את הזמרת מאיה בוסקילה. ב-2003 הם החלו לעבוד לראשונה ונפרדו בתום 3 שנים של עבודה משותפת, אך כעת הקאמבק המרגש הפך לאמיתי עם האלבום החדש של בוסקילה והשניים אף יתארחו לראיון אצל ערב טוב עם גיא פינס וידברו על הכל
בן שושן הפך את בוסקילה לזמרת הלוהטת בישראל בתחילת המילניום לאחר ששמע אותה בערב קריוקי רנדומלי. היא שיחקה בסרט "ימים של אהבה" לצד נירו לוי, הוציאה מרצ'נדייז וכיכבה במופעים שונים, כשהיא זוכה בשורה של תארים והישגים.
בעקבות סכסוך כספי נפרדו הדרכים ביניהם ב-2006 ורק ב-2018 הם שמו את המשקעים מאחור והשלימו רשמית. בימים אלו מנהל בן שושן עסק מצליח עם מיוצגים בולטים כשמעל כולן נועה קירל.
עוד ב-
בשנים האחרונות בוסקילה הרבה פחות באור הזרקורים וכעת הוחלט כי הם יחזרו לשתף פעולה אחרי הרבה מאוד שנים, אולי כדי להשיב את בוסקילה פעם נוספת אל פסגת הבמה, אחרי שכבר חצתה את גיל ה-40 שלה. מי אמר שמאוחר מדי לקאמבק?
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



