ויראלי
תרצה כהן נגד ארז איסקוב: העימות ביניהם עולה שלב ברשת
הקטע של תרצה כהן וארז איסקוב ששודר בערוץ 26 עורר סערה ברשת. בחשבון האינסטגרם של תרצה: "זה מגעיל ואף בחורה לא צריכה לקבל את זה", משפחת איסקוב לא נשארה חייבת
הדרמה מתוך בית "האח הגדול" עוברת לרשת. סערה חדשה נוצרה היום (רביעי) בעקבות סרטון חדש מערוץ 26, הערוץ שמשדר סביב השעון את "האח הגדול", בו נראה ארז איסקוב נוקם בתרצה כהן אחרי שלא הביאה לו את הכפכף שלו, ובתגובה הוא שפך את כל תיק הרחצה שלה.
כעת, משפחות וקרוביהם של שני הדיירים מגיבות, בחשבון האינסטגרם של תרצה כהן נכתב על הקטע: "הקטע לא 'הוצא מהקשרו', יש הבדל בין להחביא לו את הכפכפות בסלון לבין לשפוך את כל החפצים שלה בצורה משפילה ואז גם לזלזל ולקרוא לה לאסוף".
בסטורי אחר נכתב: "תזכרי, אף גבר לא צריך להתנהג אלייך ככה, לא משנה מה עשיתי. זה משפיל, זה מגעיל ואף בחורה לא צריכה לקבל את זה".
מנגד, בחשבון האינסטגרם של איסקוב תקפו את התגובה של משפחתה של תרצה לקטע המדובר: "וואו טוב שלא הוספת מנגינת כינור עצובה".
ובהמשך נכתב: "ממש צר לנו שהמשפחה ומי שמנהל את העמוד של תרצה לא בקנה אחד עם הדיירת עצמה. תרצה מהבוקר משחקת עם ארז ולא מחזירה לו את הנעל שלו, והוא החזיר לה משחק בחזרה, מי שלא רוצה לקבל תגובה לא משחק בחזרה, אתן מתחילות משחק".
עוד ב-
"מחפשים את ארז בציציות, ואנחנו לעומתכן לא נגיד על תרצה מילה רעה כי חברה של ארז בבית. אנחנו לא מאמינים שאנחנו צריכים להוריד לדיירים כדי להרים לארז. אנחנו נמשיך להרים לכל החברים שלו בבית".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(5):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
5.תרצה האחת לא למיליון למיליארדרריקי 10/2025/04הגב לתגובה זו0 0מאי אין רגש. משני הצדדים אפקט החלווה? מה תרצה קשורה לבחורה למאי. אין שום דבר משותף לא יופי לא ערכים לא חריצות כלום ממש כלום. מאי נראית חלולה במלוא מובן המילה כאילו הידיים שלה קשורות.סגור
-
4.ארז התאהב במאי תרצה הרחיקה אותם ידעה ממה היא פוחדת חחצחי 08/2025/29הגב לתגובה זו0 0ארז התאהב במאי וראינו גם שכיבד אותה יותר מכולן יש,ביניהם משיכה ותקשורת היא יודעת להעמיד אותו במקום בצורה קלאסיתסגור
-
3.אני מצביע לארז נקמה לשני ותרצה מה שעשו למאי (ל"ת)מני 08/2025/28הגב לתגובה זו1 0סגור
-
2.ברגע,שמאיי יצאה הבית התפרק חחחמאי המלכה (ל"ת)רוי 08/2025/28הגב לתגובה זו1 0סגור
-
1.תרצה צריכה כבר לעוף הייתם משאירים את מאי וארז,היה יוצא (ל"ת)לוי 08/2025/28הגב לתגובה זו1 0סגור



