ויראלי
מגי טביבי התאשפזה בבית החולים: זה הניתוח שעברה
מגישת מהדורת חדשות "עכשיו 14" - מגי טביבי, עברה הליך רפואי ושיתפה סטורי מדאיג. כעת הפרטים על אשפוזה בבית החולים נחשפים | צפו
מגישת החדשות של ערוץ "עכשיו 14" מגי טביבי, כבשה את הציבור הישראלי בשנים האחרונות. מאז פרצה לחיינו בתכנית "האח הגדול" ולאחר מכן החלה מהפכה בטלוויזיה הישראלית עם הערוץ "עכשיו 14", נבחרה להיות מגישת החדשות האהובה בישראל, על פי סקר של עיתון "מעריב".
הבוקר (ראשון) שיתפה טביבי סטורי מדאיג. בתמונה נראית ידה של טביבי עם צמיד אשפוז של בית חולים ובנוסף כתבה: "תודה לה' על הכל"; צפו.
קרדיט: אינסטגרם @maggie_tabibi
לאחר מכן מתברר כי היא אכן תיעדר מהגשת המהדורה הערב ותשוב למסך כאשר תרגיש טוב. היא נמצאת בבית החולים לאחר שנאלצה לעבור הליך כירורגי בעיניה, וזה למעשה ניתוח להסרת נגע בעין. כעת היא מרגישה כבר טוב יותר ומתאוששת מהניתוח.
עוד ב-
כזכור, בערוץ 14 חגגו את הזכייה של טביבי בתואר. בתכנית "ריקלין ושות'" ברכו, וריקלין ברך ראשון: "אנחנו רוצים לפרגן פה למגישה הראשית של 'ערוץ 14', מגי טביבי, שבסקר של 'מעריב' נבחרה בפער עצום כמגישה האהובה ביותר על הציבור. הסקר הזה מלמד, מעבר ליתרונות וליכולות של מגי, קצת על מה הרייטינג האמיתי אולי".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(4):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
4.הכל זה עין רעה . (ל"ת)אבי 10/2025/27הגב לתגובה זו1 0סגור
-
3.רפואה שלימה (ל"ת)יוסף 10/2025/26הגב לתגובה זו4 1סגור
-
2.זה לאסער 10/2025/26הגב לתגובה זו0 1זה לא מגי, זו מג׳יק! בריאות.סגור
-
1.קונה בריאותמוטי 10/2025/26הגב לתגובה זו0 0הרבה בריאות תשארי יפה כמו שאתסגור



