ויראלי
אור שפיץ בזוגיות חדשה: זה הגבר בחייה | צפו
אשת הפודיז שכבשה את המדינה ואפילו הגיעה עד לבית "האח הגדול", אור שפיץ בזוגיות חדשה: זה הגבר בחייה | צפו
אשת הפודיז אור שפיץ נמצאת בימים אלו בזוגיות חדשה, עם עמרי מסטבוים בן 32 מבנימינה, במקצועו מנכ"ל של חברה אוקולוגית, השניים ביחד כבר כחצי שנה. בסטורי בו חשפה אותו, כתבה: "יש לנו את זה בנותתת, תדברו על זה שאתן מחפשות, אתן פתוחות להצעות. אל תתביישו - תזמנו לכן את זה, אתן לא יודעות מאיפה זה יגיע. הכרנו בזכות עוקבת מהממת שאימא שלה הייתה לקוחה שלי בבאר שבע!"; צפו בתמונה הראשונה של השניים.

קרדיט: אינסטגרם @or_shpitz
בסטורי נוסף עם בן הזוג, כתבה שפיץ: "יש פה סיפור הכרות ברמת הסיפור לנכדים, אני אפילו לא יודעת מאיפה להתחיל"; צפו בסטורי.
.jpeg)
קרדיט: אינסטגרם @or_shpitz
עוד ב-
כזכור, שפיץ החלה לאהוב את העבודה במטבח, כאשר למדה זאת מסבתא הפרסייה בגיל 10. את ההכשרה המקצועית שלה עשתה אצל "אסטלה", השתתפה שפיץ ב"בייקאוף" בקשת 12, לאחר מכן נכנסה לבית "האח הגדול", במקביל בעקבות ההצלחה היא מתחזקת עמודים ברשתות החברתיות עם מאות אלפי עוקבים, בגיל 23 הקימה את העסק הראשון שלה ונבחרה להיות אחת מ-30 עד 30 של עיתון "פוברס" כצעירים המבטיחים וכיכבה בקמפיינים המובילים בשוק.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(2):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
2.מה רבו שדייך (ל"ת)דוד 11/2025/30הגב לתגובה זו0 0סגור
-
1.עמרי מסטבוים בחור מקסיםמונרוב 11/2025/21הגב לתגובה זו0 0משפחה מוכרת בבנימינה, אמא שלו הייתה המורה של כולנו לאומנות. אמא שלי הייתה המחנכת שלו. תמיד היה אלוףסגור



