ויראלי

עמית סגל סופג איומים קשים: המשטרה בצעד דרמטי

סגל .צייץ בטוויטר שלו על תלונה שהגיש: ''מבין שכעת זה באופנה לדבר על איומי רצח. אז הנה עוד אחד. שני מהבוקר. ככה כל שבוע, בטפטוף. נמתין במתח לגינויים ולתלונות למשטרה'''. לאחר זמן לא רב עוכב לחקירה אדם החשוד במעשים
דסק תקשורת | 
עמית סגל (צילום פלאש 90/ אריה לייב אברמס)
עמית סגל באמת לא פחות מאוים מגיא פלג או כל עיתונאי אחר בחדשות 12. אתמול (שישי) המשטרה עיכבה לחקירה תושב מרכז הארץ בחשד שאיים על העיתונאי עמית סגל ואחר הצהריים הוא נחקר בתחנת משטרת ירקון
סגל עצמו כתב בציוץ בטוויטר שלו על תלונה שהגיש: ''מבין שכעת זה באופנה לדבר על איומי רצח. אז הנה עוד אחד. שני מהבוקר. ככה כל שבוע, בטפטוף. נמתין במתח לגינויים ולתלונות למשטרה'''.

כזכור כל זאת מגיע אחרי הראיון שלו והעימות עם חברו גיא פלג ב-103FM: "אני מוצא עצמי נדהם ממנו. הוא אמר שהוא לא נבהל ממה שעושה העבריין מרדכי דוד, ובכלל טוען שהמחנה שלי, ואולי הכוונה גם אליי, מנרמלים הפרות סדר ואלימות כלפי אזרחי המדינה. רק כשזה נוגע בשולי גלימתנו, כלשונו שלו", סיפר פלג למאזינים.
לאחר מכן, סגל עלה לשידור וביקש להציג את משנתו בנושא ואמר: "ביום שבו נערכה הפגנה בירושלים, ליד בית שהתגוררתי בו רוססה כתובת שניצבת שם עד היום 'עמית המסית'. הניסיון לתאר, כאילו יש פה אלימות חד סטרית, וכאילו כל ניסיון להשוות זו השוואה בין 'גברים ממאדים נשים מנוגה', אני אומר בצער הוא לא נכון".
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה