ויראלי

כוכבת רשת 13 במתקפה: "למה מי אתה, טראמפ?"

אחת מדיירות "האח הגדול" שכיכבו על מסך הטלוויזיה שלנו לאחרונה סיפרה בחשבון האינסטגרם שלה על חיי הרווקות: "הבן אדם פשוט נעלם מהראדר"
מערכת ice | 
רשת 13 (צילום מערכת אייס, shutterstock)
אחת מהדיירות הבולטות של העונה החולפת ב"האח הגדול", שלקה רגילה לשתף את המתרחש בחייה, כעת היא חושפת את הסיפורים מאחורי הקלעים של הניסיונות שלה להיכנס למערכת זוגית. 
"התחלתי היום עם גבר. שלחתי לו הודעה, רמזתי לו, מה עוד להגיד? התעניינתי, דיברתי , מה לא עשיתי. הבן אדם פשוט נעלם מהראדר. לא ענה לי איזה ארבע שעות, פשוט נעלם. אני התחלתי איתך! אני פניתי אלייך! לא חיכיתי שאתה תפנה אליי כי לא היית פונה, ולא כי אני מורידה מעצמי זה פשוט סגנון כזה יש גברים שלא פונים. זה עצבן אותי ברמות". בהמשך ייעצה לנהוג באופן דומה", סיפרה באכזבה הכוכבת.
עוד סיפרה בסטורי: "הרי התחלתי איתך, יזמתי, ממש שאלתי אם אתה רווק. כתבתי לו באינסטגרם, זה אומר שהתחלתי איתך, אני האדם הכי שקוף בארץ, אז למה לא לענות ארבע שעות? למה מי אתה, טראמפ? זה לא תמיד קל לבחורה לפנות, ושוב ברקס. אנחנו לומדות מהכל. וכולם שואלים אם הוא רואה את הסטורי, הוא רואה".
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה