ויראלי
קרן פלס בווידוי חושפני: "זה אובחן אצלי בגיל מאוחר"
קרן פלס פתחה מצלמה וחשפה את ההתמודדות הקשה שלה: "קשה להבין את זה. מרגישה פשוט אבודה בלב ים ומרגישה שאני עומדת לשקוע בחור שחור"
קרן פלס, אחת הזמרות המצליחות ביותר בישראל ושופטת "הכוכב הבא לאירוויזיון" בקשת 12, פתחה היום (רביעי) מצלמה והעלתה סטורי חושפני לחשבון האינסטגרם שלה, בו דיברה בפתיחות עם העוקבים על הפרעת הקשב והריכוז (ADD) ממנה היא סובלת וההשפעות של כך על חייה.
תחילה, חשפה פלס: "קשה להבין את זה. יש לי ADD. זה הפרעת קשב וריכוז בלי הייפר. לצערי זה אובחן בגיל מאוחר. בגלל זה הדבר שהכי קשה בעולם - זה לקנות בסופר או מכולת. דווקא דברים שכולם שונאים כמו לעשות כלים אין לי בעיה, אבל לקנות בסופר אני מרגישה פשוט אבודה בלב ים ומרגישה שאני עומדת לשקוע בחור שחור".
פלס הסבירה את הסיבה: "כל כך הרבה אינפורמציה ואופציות, זה הדבר שהכי מבלבל אותי בעולם. אבל אני עכשיו רוצה להתעמת עם זה. אני מקבלת עזרה, אני עושה את הדברים שאני הכי שונאת בעצמי".
פלס המשיכה וסיפרה כי מאז שעברה לדירה חדשה היא שלוש פעמים בשבוע בסופר: "אני מתבלבלת. אני מסתכלת על הכרוב לבן והולכת לאיבוד בין המדפים. אני כבר חודש עושה את זה, אני לא מרימה ידיים. זה דבר כל-כך מטופש".
עוד ב-
בהמשך חשפה מדוע היא לא עושה קניות באונליין: "אני לא מצליחה ככה לנצח את המכשול של עצמי ולהתעמת עם זה. אני מקווה שיש בזה איזשהו רווח, אבל יכול להיות שאחזור לכל מיני אונליין. אני מאוד מנסה".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



