ויראלי
אייל שני נכנע לוולט: התנצל בפני החברה לאחר שכינה אותה "הצבע של המגיפה"
גם השף אייל שני כנראה הבין שבתקופת הקורונה אין תחליף להצלחה של וולט, ונאלץ לפרסם התנצלות פומבית לאחר שתקף בחריפות את החברה ושליחיה ועל העמלה שהם גובים: "שליחי וולט היקרים, אתם התקווה שלי לעולם טוב יותר"
השף אייל שני, מפרסם היום (שלישי) התנצלות פומבית בפני חברת וולט והעובדים שלה, לאחר ביקורת חריפה שהשמיע נגדם כשהתראיין בסוף השבוע האחרון בקשת 12 בתכנית "אולפן שישי".
בראיון העלה שני ביקורת חריפה נגד חברת השליחים: "יש מסעדה אחת בארץ וקוראים לה וולט אנחנו שורות בתוך המסעדה הזאת. זה משפיל אותי". לדברי שני, מכאיבה לו העמלה שגובה מוולט מהמסעדנים "כי אני יודע שזה מעבר למה שהם מרוויחים". אולם שופט מאסטר שף לא הסתפק בכך ואף כינה את החברה "מגיפה" - לדבריו, "מה הצבע של המגיפה? תכלת", והתייחס לצבע של מותג חברת וולט והשליחים שלה.
בחברת וולט הגיבו אז לראיון התוקפני והזכירו לאייל שני שהוא עצמו סגר את מערך המשלוחים העצמאי של המסעדות שלו ועבר לעבוד דרך וולט משמצא את המודל העסקי שלה כדאית יותר עבורו.
שני הבין את הרמז ופרסם התנצלות פומבית בחשבון האינסטגרם שלו: "בכאבי כי רב על מדיניות הממשלה המאיימת להכחיד את אחת מיצירות המופת של התרבות הישראלית - המסעדנות, אני מנהל כבר חודשים קרבות רחוב מולה, אל הקרב הזה נקלעה בטעות וולט ומטח האש שלי פגע באנשים שלא כיוונתי אליהם", כתב שני.
השף הוסיף שבחים על השליחים של וולט: |חיילי הלילה האמיתיים של תל אביב, רכובים על ווספות, הם נושאים את מטעני האושר והשפיות, אולי היחידים, עד אליכם, לתוך הבית שלכם. מבלעדיהם כנראה ולא היינו עוברים את השנה הזאת".
שני גם הוסיף התנצלות כנה בסוף דבריו: "שליחי וולט היקרים, אם פגעתי בכם, ולא במתכוון, אני מבקש את סליחתכם, מעומק הלב הרגש והתודעה שלי. אתם התקווה שלי לעולם טוב יותר".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(6):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
6.ולקחת 100 שח על עגבניה בתנור זה לא עושק?..עמי 12/2020/10הגב לתגובה זו0 0חוצפה!!טול קורה מבין עיניךסגור
-
5.לא מובן לחלוטיןאמי אור 12/2020/10הגב לתגובה זו0 0בכזו התלהבות קרע את וולט ובאותה נשימה כמעט ובפיוט אופייני משבח אותה....אתה בסדר?סגור
-
4.סתם מחפש כותרות.אאא 12/2020/09הגב לתגובה זו1 0שיתעסק באיך לתפעל את המסעדות שלו נכון ולא לחפש תירוציםסגור
-
3.תבדילומפוקחת 12/2020/08הגב לתגובה זו1 0תבדילו, הוא פרסם התנצלות שמכוונת באופן ברור לשליחים, ולא לחברת וולט עצמה.סגור
-
2.איל שני צודק! וולט זו מגפה נוראית (ל"ת)תל אביבי בחרדה 12/2020/08הגב לתגובה זו0 0סגור
-
1.התיישר בחזרה (ל"ת)אין לו ברירה 12/2020/08הגב לתגובה זו0 0סגור


