ויראלי

האקסית של בן-אל עוקצת ומשפילה: "הילד חתיך, למרות הנתונים"

בסטורי האחרונים שלה, נראה שאורטל עמר קצת פחות סבלנית באחד מהם כיוונה לאקס וכתבה: "רציתי להגיד שיצא לי ילד מה זה חתיך. עם הנתונים זה לא מובן מאליו", לאחר מכן התלוננה: "יש דבר יותר מעצבן שיושבים לך בממתינה 12 שיחות"
מערכת ice |  2
בן אל תבורי (צילום פייסבוק)
אורטל עמר אולי לא הכי שמחה, אבל כמה כבר ימים שהגרוש שלה נחת בישראל יחד עם בת זוגו דני לוי מארצות הברית ועמר אמרה בהשקה של סופר פארם כי אין קשר בין השניים והיא לא רוצה לדבר על זה, משה וקורה מתחת לאף שלה, השניים נפגשו בהסכמת אביה. היום (חמישי) בסטורי שהעלתה היא קצת עקצה את תבורי, כך לפחות זה משתמע מדבריה.
עמר העלתה סטורי וכתבה: "לקחתי מפה יומיים חופש, הספיק לי חזרתי". בסטורי לאחר מכן כתבה: "רציתי להגיד שיצא לי ילד מה זה חתיך. עם הנתונים זה לא מובן מאליו", לאחר מכן התלוננה: "יש דבר יותר מעצבן שיושבים לך בממתינה 12 שיחות".

תבורי לא יחזור בקרוב לארצות הברית והוא מעוניין לשקם את הקשר רציף עם בנו, כאשר מערכת היחסים הרעועה עם עטר לא מאפשרת זאת: "הוא יותר מישמח לפגוש את תו, אורטל פשוט לא נותנת לו. היא עושה מה שבא לה ולא עושים לה כלום. הוא בקשר עם תו וסביר שאורטל יודעת כי תו כבר ילד גדול ומדבר, אבל ברמה הרשמית זה נעשה ללא ידיעתה״.
מעורכת הדין ליאת שקרלז, המייצגת את אורטל, נמסר: ״לצערה של מרשתי התבטאויותיו של בן אל היו פרוסים בכל כלי התקשורת ומדברות בעד עצמן על חוסר הרצון שלו להיות בקשר עם בנו. מרשתי מנסה לשמר לעצמה ולקטין שגרת חיים נורמלית וחבל שבמטרה לנסות לנקות את שמו, במקום לבקש סליחה הוא מחפש אשמים״ מבן אל טרם התקבלה תגובה לדברים
תגובות לכתבה(2):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 2.
    הבלה,כל משפט מהפה ה...יותר הרסני מקודמו.אל תקחי מבן מה (ל"ת)
    בן חתיךלכל הדעות 02/2023/09
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור
  • 1.
    בן אל ילד שלא מתפתח לדום מקום
    נירית 02/2023/03
    הגב לתגובה זו
    0 1
    שקר וכזב ההוא לא מעוניין בקשר עים הילד . ולא עים אורטל. ראינו איך הוא התנהג מתחילת הלידה של הילד יעד סופה
    סגור