ויראלי

ח"כ לשעבר יעל דיין מתה? הפדיחה הגדולה של הכנסת

פדיחה ענקית התרחשה הבוקר (ראשון) בכנסת ישראל, זאת אחרי שחברי ועדת החוקה הפסיקו את הדיונים לאחר שהתבשרו, בטעות, כי חברת הכנסת לשעבר יעל דיין, הלכה לעולמה: "ברוך דיין האמת, צער גדול ולוחמת אמיתית"
ועדת חוקה חוק ומשפט (צילום מסך ערוץ הכנסת)
פדיחה ענקית התרחשה הבוקר (ראשון) בכנסת ישראל, זאת אחרי שחברי ועדת החוקה הפסיקו את הדיונים לאחר שהתבשרו, בטעות, כי חברת הכנסת לשעבר יעל דיין, הלכה לעולמה.
בזמן שהדיונים הופסקו, אמרו בוועדה: "ברוך דיין האמת, צער גדול ולוחמת אמיתית". בסופו של דבר, נודע כי מדובר בפדיחה גדולה וידיעה כוזבת על מותה של דיין, שעדיין לא ברור מי הוציא אותה ומדוע. משפחתה של חברת הכנסת הבהירה כי היא עדיין בחיים.
הידיעה הכוזבת על מותה של דיין פורסמה גם בטוויטר של ערוץ הכנסת שם נכתב "ברוך דיין האמת, צער גדול ולוחמת אמיתית". חברי הוועדה מפסיקים את הדיונים לאחר שהתברר על מותה של יעל דן ז"ל, שהלכה לעולמה הבוקר".
בהמשך, העלו בערוץ הכנסת ציוץ נוסף בו הם רשמו ש"חבר הכנסת גלעד קריב, חוזר בו ומתקן את דבריו על מותה של יעל דיין (מידע שהתברר כלא נכון)", בתוספת סרטון שהוסיפו מהמליאה בכנסת.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה